Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Imprezy w Krakowie. Strona: last

Imprezy w Krakowie Wysłany: 2006-10-23 19:51

Mieszkam w Krakowie od niedawna. Powiedzcie mi, gdzie i kiedy można tu się pobawić w klimatach dark independent:? Gdzie posłuchac dobrego gotyku, gdzie potańczyć...?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-10 12:07

Ave! Ja również mieszkam w Krakowie. Jeśli chcesz iść do dobrej knajpy to polecam ci ,,Carpe Diem". Fajne imprezy sa natomiast w ,,Lochness" (koło Polibudy) i ,,Studio"... :D jeśli chcesz wiedzieć więcej to zapraszam do wspólnej konwersacji

Wysłany: 2006-12-10 12:41

lili (Bicz)
lili
kristiansand

Morgano, możesz sobie umilić czas przy impezie "Mortuaria". Impreza wypada średnio raz w miesiącu, w klubie"Uwaga" na Małym Rynku 3 . Ostatnio była wczoraj, w tym roku już nie będzie. Na imprezie usłyszysz black, death, gothic, heavy, thrash. Rozrzut muzyczny spory, ale ponoć fajni ludzie przychodzą :wink: Wstęp jest tani ok 4 zł a obsługa w lokalu jest miła. No i bez problemu przed imprezą można składać requesty. Wiem, spóźniony post, ale ostatnio zajęta jestem strasznie :wink:
A w "Uwadze" jeszcze raz na jakiś czas odbywa się typowo gotycka impreza "Cold gothic night" oraz "Electroperversion"-najbliższy 23 grudnia :D , wstęp z selekcją.

A tak w ogóle knajpa przez cały tydzień puszcza muzykę spod znaku Dark I. :wink:

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-12-11 21:51

Dzięki! Uwagę znam - mieszkam dwa kroki od niej :D, w Carpe diem byłam, wystrój fajny, ale nie potańczę sobie, o Lochness słyszłam trochę, ale nie miałam z kim pójść i nawet nie wiedziałabym na co warto... Jakby ktoś szedł i miałby ochotę na jednego kampana więcej, to wiecie, gdzie mnie znaleźć.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-02-04 15:28

No Uwaga to najlepsza knajpa w tym guscie Morgano, jesli masz na mysli gotycko/metlowo/elektroniczne klimaty. Mozesz isc do Tower takze ale tam chodzi duzo tzw. "brudasow" :twisted: Ogolnie imprezy w Uwadze sa duzo bardziej ciekawe i wyrafinowane

Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl

Wysłany: 2007-02-04 16:14

Jak tylko będę miała z kim, to pewnie sie wybiorę. Do Tower idę w przyszłym tygodniu, na razie tak się zapoznać z miejscem i ludźmi trochę...

Wysłany: 2008-03-22 12:20

Najblizsze imprezy w Krakowie w klimacie "dark i."

-Syntheza 27 Marca 2008 czwartek - klub Libido www.libido.krakow.pl

-Depeche Mode Party 12 Kwietnia 2008 - www.notabene.krakow.pl

- Cold Gothic Night 26 kwietnia 2008 - www.notabene.krakow.pl

o imprezach w takim klimacie mozna dowiedziec sie z naszej strony www.myspace.com/electroperversion

Oczywiscie Klub Uwaga nie istnieje juz od roku, wiekszosc imprez z Uwagi (Electroperversion, Cold Gothic Night i inne) przeniosla sie do Notabene Club (krakow, ul. Mostowa 2) a od czasu do czasu robimy tez imprezy w innych klubach jak np teraz 27 marca w libido.

Nie lękajcie się - jako motto pontyfikatu Jana Pawła II

Wysłany: 2008-08-21 10:01

ja będę mieszkać w krakowie od września.. jak by ktoś czasem napisał gdzie są jakieś zbliżające sięimprezy byłabym wdzięczna ^^

"everynight i cast my spell and i wish upon a star.."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło