Therion: nowy album i koncerty w Polsce Wysłany: 2006-10-18 21:34
Szwecka grupa Therion będzie już za parę miesięcy grała w Polsce. Przez wiele osób uwielbiani, dla niektórych zbyt patetyczni... A jakie sa wasze opinie? Jak sie zapatrujecie na ich koncerty?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-18 21:56
Byłem raz, jak ostatnio grali w Poznaniu. Oczywiście pod samą sceną Jak dla mnie bomba. Grali kawałki i te "patetyczne" i te szybsze i ostrzejsze, w odpowiednich proporcjach Jak będę miał możliwość to chętnie wybiorę się ponownie.
Wysłany: 2006-10-18 22:40
wow, zazdroszczę...Ja jeszcze nie miałam okazji usłyszec ich na zywo i tym razem nie przepuszczę żadnej okazji. Na szczęście grają w moim mieście i w mieście, z którego pochodzę, wiec ie powinien byc to aż taki problem...
Kocham ich muzykę. Potrafią stworzyć niesamowity nastrój, poruszyć, jest w tym zarówno piękno i melancholia, jak i zycie... Taka energia, która aż się udziela. Grają na naprawdę wysokim poziomie i mają własny styl...
Już nie mogę się doczekać. :)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-20 23:52
"The Wild Hunt" na żywo rzondzi! :D
Wysłany: 2006-10-21 00:02
No Agarqu...szykuje się kolejna okazja żeby się spotkać, no nic czekam na cenę biletu.
Chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć? Spytaj...