Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Usycham. Strona: 1

Artykuł: Usycham

Usycham Wysłany: 2006-10-13 16:30

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

Pokreśliłabym w nim trochę. Poza tym podoba się. "wstydzą się mnie ciała niebieskie" "czekam do dołu łbem" "a nóż przy gardle czeka/zabieram powietrze". Autorze, masz naprawdę sporo celnych wersów, trochę poczyścić i naprawdę będą dobre. Zaprawdę powiadam Ci ten tekst coś w sobie ma. Jest prosty - taki jak lubię - a jednocześnie ma w sobie tę nutkę tajemniczości, którą cenię właśnie w tekstach pozornie prostych (:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-10-13 21:49

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

też bym pokreślił ale starych wierszy nie ruszam :) a dlaczego akurat komentarz do tych wierszy? słabszych moim zdaniem... Czekam na opinie o reszcie :)

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2006-10-14 16:21

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

A nie wiem.. na chybił-trafił (:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

... Wysłany: 2008-03-23 22:49

tak kilka wersów przydałoby się wykreślić powodują ,że wiersz staje się przerysowany...

Życiem jednostki nie rządzi żadne seksualne przeznaczenie; na odwrót, erotyzm jednostki wyraża jej ogólną postawę wobec istnienia. — Simone de Beauvoir Wielkim celem życia jest doznanie - aby czuć, że się istnieje, choćby nawet cierpiąc.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło