Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Helloween ?. Strona: last

Artykuł: Helloween ?

Wysłany: 2006-10-05 22:44

lili (Bicz)
lili
kristiansand

pewnie będę na imprezie :wink:

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-10-05 23:11

lili (Bicz)
lili
kristiansand

idę na Lost souls; najpierw jakieś dwa zespoły pograją a potem imprezka w stylu goth, synth, EBM, industrial, metal :D :D :D :D

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2006-10-06 09:00

Jakieś 3 lata temu ze znajomymi poszliśmy do tzw.świątyni (riuny takiej jakby świątyni stylizowanej na świątynia antyczne) pozapalaliśmy świece, a w środku w wielkiej dyni smażyliśmy kiełbaski...Były paskudne, więc tego nie polecam

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-10-11 21:34

Ten dzień... a raczej noc... musi mieć nastrój... Myślę,że fajnie odważyć isę na coś, czego się jeszze nie robiło,. Lasy, ruiny, cmentarze, podziemia - to w naturalny sposób chyba przyciąga i pasuje do okazji. Ogień i odpowiednia muzyka tworzą nastrój... Ale wszelkie rytuały, ceremonie, opowieści też dają klimat... i powolny taniec...

Ktoś wie gdzie w Krakowie można pójść na tą okazję? Mieszkam tu od niedawna...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-12 13:02

no niestety na spędzenie Halloween w klimatach nie ma szans, mój chłopak woli zostać w domu i zapewne bdziemy oglądać głupie filmy :?

:)

Wysłany: 2006-10-12 15:47

[color=blue:4496fc892e]Może wybiorę się na imprezę... kiepsk¹ coroczn¹ imprezę w okolicy... albo wezmę wino i pójdę do lasu...
Hmm... hahaha albo przebiorę się za siebie i będę straszyła ludzi i mówiła "cukierek albo psikus" ... suuuper opcje :? No zobaczymy.
W każdym razie życzę Wam dobrej zabawy! Buziaki :*[/color:4496fc892e]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło