Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Najpiekniejsze kobiety wszechczasów w.g. Was.... Strona: 3

Wysłany: 2011-04-12 12:37

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Chyba że, ale nie dla mnie :-D

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2011-04-12 20:51

Z całą pewnością, nie tylko dla [color=green:b5d7d6ca39]Misia[/color:b5d7d6ca39] ]-D

[img:b5d7d6ca39]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b5d7d6ca39]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2011-04-12 22:39 Zmieniony: 2011-04-12 22:45

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Bezkonkurencyjnie mój ranking wygrywa Simon Simons (wokalistka Epici). Ma nie tylko ładną twarz, ale również cała jej sylwetka jest niezwykle powabna. Właśnie dla takich kobiet mogłabym poszerzyć swoje preferencje seksualne. :P

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2011-04-14 00:36

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

[quote:d09a5f057d="Wampgirl"]Bezkonkurencyjnie mój ranking wygrywa Simon Simons (wokalistka Epici). Ma nie tylko ładną twarz, ale również cała jej sylwetka jest niezwykle powabna. Właśnie dla takich kobiet mogłabym poszerzyć swoje preferencje seksualne. :P[/quote:d09a5f057d]

...a głos ma jeszcze piękniejszy !

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2011-04-14 00:58

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Oczywiście, że tak. Simone jest jedną z nielicznych kobiet, w której współgrają ze sobą dwie doskonałości: głos i ciało.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2011-06-04 15:17

Dla każdego faceta, to piwinna być jego ukochana

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło