Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Mój oddech... Strona: 1

Artykuł: Mój oddech..

Mój oddech.. Wysłany: 2010-09-20 10:58

,,Patrzałam''???!?

"Prawdziwa wolność to zwycięstwo nad samym sobą." F. Dostojewski

Wysłany: 2010-09-20 12:47

Ten tekst mnie razi po oczach.Dosłownie!
Chaotycznie,brak rytmu,brak spacji[!],w niektórych momentach zbytnio powtarzasz jedno słowo,i jeszcze 'patrzałam'...Można nad tym tworem tęgo płakać,ale nie dlatego że jest tak wzruszający,ale dlatego że autorka stworzyła kompletny niewypał.
Zgodzę się,nikt nie jest idealny i też zdarza mi się napisać nieudolnie.Ale ten twór jest chyba jednym z najgorszych jakie na ogół czytałam.

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-09-20 12:52

to w kwestii "patrzałam"

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9895

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Wysłany: 2010-09-20 13:06

[quote:b36f234856="Nuta"]Ten tekst mnie razi po oczach.Dosłownie!
Chaotycznie,brak rytmu,brak spacji[!],w niektórych momentach zbytnio powtarzasz jedno słowo,i jeszcze 'patrzałam'...Można nad tym tworem tęgo płakać,ale nie dlatego że jest tak wzruszający,ale dlatego że autorka stworzyła kompletny niewypał.
Zgodzę się,nikt nie jest idealny i też zdarza mi się napisać nieudolnie.Ale ten twór jest chyba jednym z najgorszych jakie na ogół czytałam.[/quote:b36f234856]
Problem w tym, że wszystkie wiersze jakie są na stronie są tak rozwalone w jeden ciągły tekst. Tak więc ten brak spacji nie tylko tutaj drażni. Beznadziejnie to wygląda, psuje urok i ciężko się czyta ale cóż poradzić. Już zgłosiłem, że jest problem z wyglądem tekstów ale coś bez echa.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2011-04-02 22:42

Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam....
SERCECHOĆPOPĘKANECHCE BIĆ...
Krwawić mimo, oddechu, Ty żyć, oddychać mimo wypływu krwii. I znów kłam- wielki KŁAM!!! BOOOOLIII!! AU! Pisz dla mnie dalej!, może ja napiszę....

W zależności od sytuacji, motto zmienne bywa.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło