Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Poezja??. Strona: 1

Artykuł: Poezja??

Poezja?? Wysłany: 2010-08-28 21:21

Kurcze doskonale Cie rozumiem...

Niepuszczone baki cofaja sie do mozgu i stad sie biora posrane pomysly... :P

;) Wysłany: 2010-09-01 17:24

Dlatego trzeba czasem rzucic sie w wir pracy, nauki, hobby... To oddala od smutkow. Troche sztucznie bo problem pozostaje ale mozna sie delikatnie znieczulic...

Wysłany: 2010-09-01 17:50

A co to wszystko ma wspólnego z poezją?

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-09-01 17:56

To wlasnie zaprzeczenie poezji :)Proza zycia :P

Wysłany: 2010-09-03 10:36

Yep, żaden grindcore, death metal, kebab, film, książka, praca, zajęcie, smażenie kaszanki, picie wódki, towarzystwo znajomych, nie zabije tęsknoty ...

.

Wysłany: 2010-09-03 13:04

Kurde,szczerze powiedziawszy ładne to co napisałaś.W twoim utworze/artykule?[nie wiem jak określić,z góry sorki] tęsknota jest bardzo ładnie objęta w ramy słowne.Chyba ładniej bym tak nie napisała:)

I racja-tęsknoty i pustki nie da rady zabić.Zagłuszyć tak,ale wyeliminować ją nie.
Serce jak szkło-gdy pęka,da radę zakleić.Ale rysy pozostaną...
I to jebitnie bolące... >

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Wysłany: 2010-09-03 14:25 Zmieniony: 2010-09-03 14:27

Gorg666 (Bicz)
Gorg666
Wakefield (UK)

Jeeeeny jakie hasła :D idź do psychologa on ci pomoże nie zapomnieć ale zniwelować tęsknotę do świadomości że kiedyś coś było :) i nie musisz siebie ani nic zagłuszać :) Koleżanka od szkła i rysy - przetop szkło w hucie będziesz miała bez rys :) To że nie umiecie sobie radzić z własnymi tęsknotami nie znaczy że wszyscy muszą podzielać wasz los.... ("wasz" nie tyczy się wszystkich wypowiadających się wyżej ode mnie)

Aetas dulcissima adulescentia est

:) Wysłany: 2010-09-03 17:45

Ja tam tesknie za znajomymi z polski. Lasek w holandii (polki) jest na maxa. Fakt ze wiekszosc to tepe dziewczyny ale coz...

:) Wysłany: 2010-09-03 18:02

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

[quote:a91d32cb37="corpsex"]Ja tam tesknie za znajomymi z polski. Lasek w holandii (polki) jest na maxa. Fakt ze wiekszosc to tepe dziewczyny ale coz... [/quote:a91d32cb37]

Masz wytłumaczenie dlaczego wyjeżdżają. Każdy sobie radzi z tęsknotą, nie ma innej opcji, jest zajęcie , człowiek dużo aż tak nie myśli tylko robi. Z czasem wszystko staje się jednym wielkim przyzwyczajeniem lub coś się kończy...

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

:) Wysłany: 2010-09-03 20:22

Serio jestem od prawie roku i spotkalem tutaj moze 2 wartosciowe dziewczyny... Poziom intelektualny reszty-kaplica... Tesknie do czulosci i romantycznosci, wspolnych rozmow do rana :P

Wysłany: 2010-09-03 20:52

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Można wywnioskowac z profilu ;-]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Wysłany: 2010-09-03 21:04

[quote:dda9a68d1d="Ceiphied"]Można wywnioskowac z profilu ;-][/quote:dda9a68d1d]
Hello nic nie mozna wywnioskowac po jakichs szczatkowych informacjach...

Wysłany: 2010-09-03 21:24

[quote:a116bdfec6="Vika"]ale mozna wywnioskować, że także sexy wyglądasz. [/quote:a116bdfec6] Kurde dzieki wiesz takie lanserskie wrzucilem :P Skromny ze mnie chlopak tak naprawde :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło