Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Korpiklaani / Eluveitie. Strona: 2

Artykuł: Korpiklaani / Eluveitie

Wysłany: 2010-10-07 11:51

Lady_Margolotta (Bicz)
Lady_Margolotta
Uberwald / Barlinek

a kto mnie oświeci i powie na który dworzec najlepiej jechać żeby do wytwórni blisko było? :) ktoś wie coś o afterparty? pzdr

Carpe jugulum

Wysłany: 2010-10-07 14:56

Wybieram Toruń
W Łodzi to nawt psom chodzenie szkodzi, a Kraków ostatnio odwiedzałem na Anathemie.

"Na litość boską, królowo. Czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus"

Wysłany: 2010-10-09 14:10

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

nie wiem jak będzie w Łodzi, ale w Toruniu było świetnie :> dawno się tak nie bawiłam :) choć szyja pewnie nie da o sobie zapomnieć jeszcze dłuuuuugo....

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2010-10-10 21:14

Piękny koncert nigdy go nie zapomnę.
A tak przy okazji ma ktoś zdjęcia z koncertu Łódzkiego był bym bardzo wdzięczny.

Wysłany: 2010-10-14 22:19

szyderc (Bicz)
szyderc
Minsk Mazowiecki

Czy to nie ktoś z stad się mnie pytał w łodzi o jakieś after party ? :)

sex, alkohol & black n roll

Wysłany: 2010-11-13 17:55

Madua (Bicz)
Madua
Białystok

[quote:234e9f73bb="yggdrasil"]Piękny koncert nigdy go nie zapomnę.
A tak przy okazji ma ktoś zdjęcia z koncertu Łódzkiego był bym bardzo wdzięczny.[/quote:234e9f73bb]

Jakieś tam zdjęcia mam, jeśli nadal masz na nie ochotę
W Łodzi było cudnie! Na Eluveitie tylko nagłośnienie było beznadziejnie, no ale cóż - i tak powalili mnie na kolana (w sumie jeden z moich ukochanych zespołów).
Jedna rzecz tylko mnie odrzuciła, ale to już uwaga w stronę publiki - kurde, circle pit nie równa się wall of death. ;/ Jak można tych "figur" nie odróżniać? No, a poza tym to uwag nie mam. :D

"You are what you create... ... you create what you are",

Wysłany: 2010-11-13 23:06

[quote:20efece92e="Madua"][quote:20efece92e="yggdrasil"]Piękny koncert nigdy go nie zapomnę.
A tak przy okazji ma ktoś zdjęcia z koncertu Łódzkiego był bym bardzo wdzięczny.[/quote:20efece92e]

Jakieś tam zdjęcia mam, jeśli nadal masz na nie ochotę
W Łodzi było cudnie! Na Eluveitie tylko nagłośnienie było beznadziejnie, no ale cóż - i tak powalili mnie na kolana (w sumie jeden z moich ukochanych zespołów).
Jedna rzecz tylko mnie odrzuciła, ale to już uwaga w stronę publiki - kurde, circle pit nie równa się wall of death. ;/ Jak można tych "figur" nie odróżniać? No, a poza tym to uwag nie mam. :D[/quote:20efece92e]

No wdzięczny bym był zawsze jest miło sobie po wspominać. To nie wiem może na meila?

Wysłany: 2010-11-14 00:29

Madua (Bicz)
Madua
Białystok

może być na maila, ale uprzedzam, że wyślę dopiero w poniedziałek ze względu na szybkość łącza internetowego i sprawy "mieszkaniowe", że tak to ujmę

"You are what you create... ... you create what you are",

Wysłany: 2010-11-14 03:43

No spoko jeśli chodzi o problem z netem to mam ten sam problem. Z góry dzięki.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło