Wysłany: 2010-08-12 04:22
Proponuje się umówić na Dark Planetowego Browara, oczywiście nie jednego
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych
Wysłany: 2010-08-12 08:02 Zmieniony: 2010-08-12 08:05
Jestem za :) Tylko wcześniej przed wyjazdem trzeba się jakoś zgadać. Najlepiej na privie. Również chetnie zapraszam na browarka osoby na trasie Rawicz - Poznań-Iława-Malbork-Metal Time jak i na Metal Time. Trochę drogi jest i to jeszcze trzy pociągi i autobus ale czego się nie robi dla dobrej imprezy![u:ac4fc721cf][/u:ac4fc721cf]
"Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce"
Wysłany: 2010-08-12 16:04
Można na Metal Time...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-08-12 19:34
[quote:3481e62a28="Blood_Cherry"]Proponuje się umówić na Dark Planetowego Browara, oczywiście nie jednego [/quote:3481e62a28]
Tyż jestem za! Zacny pomysł!:)
Silent is my free/ Death is my slave
Wysłany: 2010-08-21 13:20
To już dzisiaj. Do Zrobaczenia
Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych
Wysłany: 2010-08-22 22:30
Impreza zacna. Ludzie byli naprawdę w pytę. No i spotkałem jednego użytkownika forum , otóż spotkałem Icarious ,pod Toi Toikami :D Szkoda ,że nie udało się spotkać reszty ekipy. Miejmy nadzieje ,że za rok też będzie ta impreza
Wysłany: 2010-08-23 11:30
Hehe...TOI TOI to miejsce spotkań wszystkich narodów :) Musze przyznać, że impreza I klasa, a ludzie na poziomie. Pozdrawiam Blood_Cherry, ekipe z Bydgoszczy i Pawła z Wawy (dzieki za dach nad głową :D) Również mam nadzije, że impreza za rok bedzię. Teraz Cover Płock.
"Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie nie jest mi obce"
Wysłany: 2010-08-23 21:34 Zmieniony: 2010-08-23 21:35
No, było by fajnie gdyby nie zdenerwowała mnie pewna osoba...ale koncert spoko...az mnie szyja boli :P
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Wysłany: 2010-08-23 22:47
Pewna osoba ? Wielki Łysy NS ? ^^
Wysłany: 2010-08-23 23:04
Sorry a moze widziałes tam ze 2 metrowego łysola w białych moro spodniach??? tez mnie troche wkurwiał jak widziałes kolesia z kapturem "jak by Ku Klux Klan" to znaczy ze to ja...siedziałem na ławkach z zygającą dziewczyną...
Znaleziona kostka Wysłany: 2010-09-01 19:06
Jak ktoś zgubił czarną kostkę na tegorocznym Metal Time, to zaprazszam na gg.