Czarnowłosa poszukiwana do zdjęć Wysłany: 2010-07-18 23:49
Dziewczę me wykorzystało mnie do pośrednictwa w następującej sprawie:
Witam
Szukam dziewczyn/y do zdjęć na dwa konkursy fotograficzne (fotoerotica oraz erotyzm w oczach kobiet). Będą to akty wykonane technika analogowa, w plenerze na terenie Szczecina (zwrot części kosztów podroży). Wymagania to przede wszystkim wiek 18+, czarne, dłuższe włosy i smukła sylwetka. Szukam wyrazistych twarzy i osób z charakterem. Jeżeli jesteś zainteresowana pisz na aleksandra.lem@wp.pl. W wiadomości proszę podaj swoje wymiary (wzrost, biust, talia, biodra), dodaj kilka zdjęć i napisz cos o sobie. Reszta szczegółów również poprzez e-mail. Moje portfolio znajduje sie na www.aleksandralemke.carbonmade.com
Pozdrawiam :)
"Istnieją dwie nieskończoności - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata, nie mam pewności." A.E. / "Jeśli wystarczająco często powtórzysz kłamstwo, stanie się ono prawdą." J.G.
Wysłany: 2010-07-19 14:01
Do 50-tki to mi jeszcze co nieco brakuje... A co do sesji, to sprawa jest serio - jakby co to zapraszam do obejrzenia portfolio
"Istnieją dwie nieskończoności - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata, nie mam pewności." A.E. / "Jeśli wystarczająco często powtórzysz kłamstwo, stanie się ono prawdą." J.G.
Wysłany: 2010-07-22 15:56
Ok. Mimo braku zainteresowania z waszej strony udało się znaleźć modelkę (nie tu). Temat uważam za zamknięty - można więc go zarchiwizować, usunąć, spalić lub zacząć wypisywać dowolne brednie w odpowiedziach i nabijać sobie posty :P... Decyzja w rękach moderatora...
Wysłany: 2010-07-22 20:00
Przeczytaj uważnie kto ma robić zdjęcia... Myślisz, że dostane je choćby do obejrzenia?.. xD