Wysłany: 2006-09-19 12:47
LUDZIE KURNA SPOKÓJ BO ZDZIELE KAZDEGO ZARAZ PO ŁBIE, MOJA CIERPLIWOSC SIE KONCZY :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Wracając do walki na posty - kłotnie czy bardziej ostre wymiany zdan moim zdaniem nie są czyms, czym powinnismy się martwić - każda prowokacja ma swoje i dobre i złe strony - nauczmy się dostrzegać te pozytywne! Czyli: rozwijanie tematów, pogłębianie ich, wymiana poglądów, no i chyba nie trzeba nikomu mówić, że takie rozmowy są arcyciekawe niekiedy Sęk w tym, aby kłócic się na poziomie i nikogo przy tym nie obrażać...
Mnie bardziej denerwuje walka na ilość postów - denerwują mnie nic niewnoszące posty w stylu "Amen", ":>" czy "Mru" (prosze sie nie obrazac, takie są fakty ). Moze niby one cos wnoszą, ale czy to jest to, o co nam powinno chodzić, kiedy się wypowiadamy na jakiś temat? Poza tym, jesli juz o postach mowa, to - kochani - nie piszcie postow jeden po drugim, jezeli mozliwa jest edycja postu i zmiana wypowiedzi albo jej uzupelnienie... Błągam :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-19 14:21
[quote:918d8ccb4b="SzmaragdowaNoc"]...Sza... Zimo. Już dobrze... Jaguś da cukierka i wszyscy bedą szcześliwi tak?[/quote:918d8ccb4b]
hehe ja chce te nim 2 :P bo maja witaminy 8)
A Ty moja kochanko nie denerwoj sie, zlosc pieknosci szkodzi
Wysłany: 2006-09-25 15:17
w ogóle nie rozumiem tematu... jaka walka na posty? to warto mieć ich jak najwięcej? nagrodę jakąś się dostaje? 8O
Wysłany: 2006-09-25 17:16
Schewi, tak... w McSraczu miejsce przy oknie <lol>
ja tez tego nie rozumiem <lol>
Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P
Wysłany: 2006-09-25 17:22
o! to muszę rozpocząć walkę! :twisted:
Wysłany: 2006-09-26 16:46
Ja nie chce nic mówić...ale mam ponad 2tyś, psotów i gówno dostałem wiec dziewczyny...pomyślcie o czymś kreatywnym zamiast truć swe piękne umysły jakimiś pierdołami :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-26 18:59
KostucH, w takim razie nie pisz postów w stylu 'Amen' czy 'O_o' bo mnie to denerwuje :!:
Wysłany: 2006-09-26 20:39
Dzięki nim jestem oryginalny i pewnego dnia jak umre to mnie ludzie bedą wsponac, że był taki co pisał "amen" w poscie :twisted:
Wysłany: 2006-09-30 13:50
Musze sobie troche postów nabic, bo całe 6 dni mnie tu nie było :twisted:
Wysłany: 2006-11-26 11:39
[quote:170e5aff47="SzmaragdowaNoc"]Musze sobie troche postów nabic, bo całe 6 dni mnie tu nie było :twisted:[/quote:170e5aff47]
[color=blue:170e5aff47]taaaak. nadrabianie zaległości jest złeeee. wiem coś o tym
Co do nabijania postów... To chyba funkcjonuje na każdym forum... [/color:170e5aff47]
Wysłany: 2006-12-01 21:47
[quote:8aadfdedbb="Kim"]Co do nabijania postów... To chyba funkcjonuje na każdym forum... [/color][/quote:8aadfdedbb]
Tutaj nabijanie postów nie jest az tak widoczne jak na innych forach. Jak dla mnie niektóre fora przemieniały sie tylko w pole walki o liczbe postów. Tematy jak "10 000 postów w jedna noc" lub "666 666 postów do matury" to sa nabijacze. ;>
Ludzie sciagali odpowiednie programy które powtarzały im wciaż okresloną kombinacje skrótów na klawiaturze dodajac osty o tej samej treści...
//Ja byłem akurat modem na forum z takimi tematami :) W pewnym momencie nie było żadnego nowego posta który nie klasyfikował sie pod offtopa i nie zawierał w sobie słowa 'szatan' lub jakiegos przekleństwa. A najlepsze że było to oficjalne forum mojej szkoły... do dziś zamknięte bez podania przyczyny. :evil:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-08 10:28
nie mam co robić, więc muszę sobie ponabijać trochę postów! :twisted: :wink:
Wysłany: 2006-12-09 13:32
244 post :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-12-13 15:30
Ja tam nie lubię tej całej "walki na posty", a czy to ważne ile kto ma? Ma tyle ile napisał i na temat. Ech... ;P.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2007-01-28 10:36
jaki bezsens co to jest ??????????? co tu sie pisze ile sie ma postów bo mi sie niechce czytac tego od poczatku ??
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-28 12:21
[quote:20a38832bb="Kiira"]Ja tam nie lubię tej całej "walki na posty", a czy to ważne ile kto ma? Ma tyle ile napisał i na temat. Ech... ;P.[/quote:20a38832bb]
Zapominasz o wspaniałych offtopach lub postach kompletnie nic nie wnoszacych do dyskusji jak "Tak" "hahaha" czy tez juz same emoty. Czasem forum zamienia sie w czat a wypowiedzi skierowane jedynie do jednej osoby, które także nic ciekawego nie wnosza do tematu. - gdy ktos to robi tylko po to by miec wiecej postów i jednoczesnie wiecej punktów to wtedy zaczyna to byc prawdziwa walka o posty.
Wysłany: 2007-01-28 13:02
th - ty moderatorem? 8O No nie wierzę :lol: :lol: :lol: Cóż za zaszczyt Cię kopnął
Wysłany: 2007-01-28 13:20
W ramach dalszej nauki jak wygladają walki o posty:
[i:27bcacde35]Ponizej widzimy standardowy, prowokacyjny post skierowany do jedenj osoby w celu rozpoczecia offtopa. :lol: :lol: :lol:
Oczywiście dla dobra wychowywania nowych uzytkowników i edukacji forumowej wciagne sie w offtopa, aby pokazac wszystkim jak robic NIE WOLNO![/i:27bcacde35]
Na siłownie nie chce mi się chodzic, na alkohol nie mam juz kasy, imprez electro mało - a gdzies trzeba wyładowywac frustracje która nazbierała sie przez ta sesje. więc pomyślałem, że jeśli i tak juz codziennie odwiedzam to forum to pokasuje innym złosliwie jakies posty i sie troche powyżywam. :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-02-14 00:26
Jestem na kilku innych forach. Na jednym zrobiono tak, że ukryto liczbę postów. I problem z głowy :wink:
Kochac i byc kochanym...
Wysłany: 2007-02-14 08:03
A o to mój 3320 post. I co wy na to :lol: