Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Punkty wyświetlają się z opóźnieniem. Strona: last

cosik jest nie tak Wysłany: 2006-09-14 17:01

Od kiedy nasz Bezkształtny mentor wprowadził nową metodologię podliczania punktów, punkty za artykuły pojawiają się z dużym opóźnieniem .... to taka mała uwaga ..... i od czego w końcu zależy punktacja za galerie ?

.

Joł Wysłany: 2006-09-15 14:53

Poprawiłem - obecnie w profilu wyswietlaja sie punkty od ostatniej pelni by bylo wiadomo kto za co i ile dostał. Zmodyfikowałem artykul o punktacji w profilu:
http://ranking.darkplanet.pl/
Zainteresowanych zapraszam do zapoznania sie. Poza tym powstał nowy dział - niezbednik - gdzie mozna zapoznac sie z podstawami portalu.

Zapraszam i czekam na kolejne błedy i sugestie.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-12-04 12:23

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Witam,
Ten problem dotyczy chyba tylko mojego profilu: nie widać w nim zamieszczonych przeze mnie "opowiadań" (tak, wiem pokarało mnie za kombinowanie na początku z anonimowością )
Secundo: sygnalizuję: siadło naliczanie punktów w profilu (jeśli tylko u mnie to akurat ani mnie to ziębi ani grzeje) i ilości opowiadań w dziale.

Dzięki,
H.

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2006-12-04 12:44

oj widzisz droga horseo u mnie też nie widać opowiadań ale to chyba dlatego, że były kiepskie heheheheheheh. A ta punktacja to mogła by nie istnieć ale skoro jest to trza sie bawić......

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło