rockoteki w Ponaniu Wysłany: 2010-01-27 22:30
Hejka! :)
Czy ktoś może napisać gdzie w Poznaniu i kiedy są jakieś fajne rockoteki, gdzie można poszaleć przy mhrocznych rytmach? Przeszłabym się wyskakać negatywną energię, a jakoś ostatnio gdziekolwiek nie pójdę, to ludziska tylko siedzą smętnie przy piwku i się nie bawią
Wysłany: 2010-01-27 23:03
Pośledź różne imprezy w dziale "Wydarzenia" i popatrz gdzie jest dużo ludzi zapisanych. Cyklicznej (czytaj: cotygodniowej) imprezy z prawdziwego zdarzenia chyba nie ma, ale co najmniej raz w miesiącu znajdzie się coś dobrego do "potańczenia". Na razie zapraszam 20 lutego do Bazyla na BloodLust Night.
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Wysłany: 2010-01-27 23:50
jak ktoś lubi rockową papkę w stylu happysad i inne studenckie klimaty to polecam Kultową, choc osobiscie trochę nie trawie tej knajpy... drogie i ójowe piwo :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-27 23:52
Ja ostatnio byłem na rockotece w Cuba Libre .
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2010-01-28 09:14
Kultowa, ale mankament to to, że ciasno i duszno. Teraz w Resecie coś takiego chcą wprowadzić i nawet im wychodzi
I faktycznie w Kultowej to typowo do poskakania przy lekkich raczej "rytmach", natomiast w resecie już bardziej klasycznie i metalowo. Także jak wolisz skakać to Kultowa, jak lubisz również "pomachać piórami" to Reset
A oprócz tego to jak Diesel napisał, imprezy cykliczne, Bloodlust, Route itp.
Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.
Wysłany: 2010-01-28 21:08
Właśnie, szukam takiej knajpy żeby móc "pomachać piórami", tak powinnam to była określić...
A gdzie się mieści ten "Reset",może ktoś mnie oświeci, bo jakoś totalnie nie kojarzę takiej knajpy
Wysłany: 2010-01-28 21:15
Wysłany: 2010-01-28 21:53
Wielkie dzięki
:)