Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

EN-jak czeski film.... Strona: last

Artykuł: EN-jak czeski film...

EN-jak czeski film... Wysłany: 2006-09-10 16:29

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

Tak...pewnie moja ignorancja wypływa z faktu, iż w Toruniu nie bywam codziennie i nie podążam za wszystkimi zmianami, którym ulega Electro Noir...niemniej bywałam na tej imprezie i bawiłam się przednio. Pobawiłabym się jeszcze tylko problem polega na tym, że chyba nikt (prócz torunian) nie wie co się z tą imprezą tak naprawdę dzieje...Jedni mówią, że impreza zawieszona na okres letni (czerwiec-październik) inni, że wręcz przeciwnie, ze się odbywa. Personel Krzywej Wieży, w której do pewnego czasu EN miało miejsce, nie potrafił poweidzeć nic konkretnego na ten temat...
Czy ktoś może coś wie? Czy komuś obiły się o uszy jakieś świeże wieści na temat EN? A może komuś obił się o oczy jakiś plakat - bo na uniwerku od dłuższego już czasu się one nie pojawiają:/

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło