Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Sprzedam b. fajne czarne ciuszki!!. Strona: 1

Sprzedam b. fajne czarne ciuszki!! Wysłany: 2010-01-19 23:58

Mam do sprzedania kilka sztuk uroczej czarnej odzieży. Cena za cały komplet 50 zł. Są to:

1)Spódnica długa ołówkowa, z porządnej jakości jeansu firmy CROSS, nowa, bez metki. Zapinana na metalowe guziki. Rozmiar z metki 40, wg mnie jest to 38.

2)Spódnica długa indyjska, z cieniutką podszewką, ładnie haftowana, z koralikami, które niestety gdzieniegdzie odpadają(delikatnie przyszyte, można sobie odpruć, albo doszyć w tych miejscach gdzie nie ma), na gumce, dodatkowo sznureczki, którymi można ściągać w pasie. Rozmiar uniwersalny.

3)Spódniczka mini firmy Orsay, na gumce, z przodu dwie zakładki. Rozmiar S-M. Bardzo ładnie się układa, ponieważ jest z lekko lejącego materiału.

4)Spódniczka mini, firmy Pimkie, w kratę biało-czarną, zapinana na zakładkę. rozmiar S-M.

5)Bluzka z długim rękawem firmy Titicos z cieniutkiego materiału, lekko prześwitująca, z bardzo ładnymi aplikacjami ażurkowymi. Przy rękawkach kokardki, przy dekolcie sznureczki. Bardzo szeroki dekolt, niestety nie da się go ściągnąć sznurkami. Rozmiar z metki M, wg mnie L albo nawet XL.

6) Bluzeczka z długim rękawem firmy Only, bardzo prześwitująca, jedynie pas w biuście oraz koniec lekko rozszerzanych rękawów z grubszego materiału. Bardzo ładnie prezentuje się na imprezach:) Rozmiar w miarę uniwersalny- materiał rozciągliwy- łądnie wygląda na S jak i na L..

7)Długa spódnica firmy Linear. Bardzo ciekawy wzór - 3 warstwy skośnie ściętego materiału, lekko falującego na końcu. Zrobiona z żorżety, na górze gumeczka. Rozmiar z metki 38, na 40 pasuje również.

Nie ma problemu z wybraniem sobie tylko np. jednej rzeczy, wtedy dogadamy się co do ceny. Zdjęcia mogę wysłać na e-mail. Przy zakupie całości dorzucam ręcznie robione kolczyki z motywem czarnej czarownicy na miotle na tle księżyca w kolorze halloweenowego pomarańczu.

Kontakt mail wiedzmamalgorzata@mailplus.pl tel 601516676.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło