Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

DarkPlanet Night IV. Strona: 14

Artykuł: DarkPlanet Night IV

Wysłany: 2010-03-14 14:23

Ja mam fot w uj :D I żałujciee, że nie zostaliście do końca - popis "pewnej" czwórki na małym parkiecie był niesamowity - kto wie ten wie i proszę nie szaleć :D

Foty będą jak zlecę na Kaszuby, co się nie zapowiada za bardzo ;D

Neta mam tylko na chwilę, więc tak jak było - przyślijcie mejle to Wam roześle :D

(Mam nadzieję, że Pasek żyje, bo źle wyglądał)

I w ogóle za szybko odpadliście!!! ;D

Joł!!!

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

:) Wysłany: 2010-03-14 19:19

Było zacnie :) Dziękuję za miłe powitanie :)

A fakt kto nie został do końca niech żałuje :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-03-14 19:53

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Dokładnie, kto nie był i kto nie został do końca niech żałuje A ja ze swojej strony chciałabym podziękować za udaną imprezę, warto było tłuc się do Poznania i poznać Was :) Mam nadzieję że za rok znów się spotkamy na kolejnych urodzinach DP :)

PS. Set Diesla był najlepszy:) THX :D

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-03-14 20:02

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Thistle ten aparat powinni Ci zabrać przy wejściu, albo chociaż lampę błyskową zalepić! ;]

Imprezka udana.
Miło było spotkać znajomych, pogadać, poznać bliżej kilku kolejnych użyszkodników i potwierdzić fakt, że "forum całej prawdy o człeku nie mówi". :)

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2010-03-14 20:05

O, tak, było setnie i przednio.

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Wysłany: 2010-03-14 20:14

Potwierdzam, było spoko.
Fajnie było poznać nowych ludzi (a przynajmniej tych których kojaze z forum)

I Elvis się nie ugiął i nie zaśpiewał! :D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2010-03-14 20:18

Diesel (Anciliae)
Diesel
Generalna Żubernia

[quote:2989f76d07="ravenheart99"]PS. Set Diesla był najlepszy:) THX :D[/quote:2989f76d07]
Cała przyjemność po... drugiej stronie barierek :)

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Wysłany: 2010-03-14 20:28

Anteros (Bicz)
Anteros
Wrocek/Lubin

Oj impreza była zacna, można było się nieźle wybawić :) I potwierdzam poprzedników co do końcówki wieczoru, kto nie został ten wiele przegapił

Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.

Wysłany: 2010-03-14 20:33

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

bylo spoko tylko chwilami dziwne wstawki muzyczne :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2010-03-14 20:35

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

[quote:0259a7ce0e="Anteros"]Oj impreza była zacna, można było się nieźle wybawić :) I potwierdzam poprzedników co do końcówki wieczoru, kto nie został ten wiele przegapił[/quote:0259a7ce0e]

Congrats bejbe, Twój pierwszy post :)

Wysłany: 2010-03-14 20:42

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

prawie poker face

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2010-03-14 20:53

Imprezę zaliczam do udanych, choć jak dla mnie ciut za dużo electro no i sety Kenedy i Diesla zdecydowanie za krótkie

Dark Planet Wysłany: 2010-03-14 20:56

Szkoda, że nie było "Bani U Cygana" :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-03-14 21:02

bania mogla byc w sumie przez chwile to spiewalismy :P

Dark Planet Wysłany: 2010-03-14 21:35

Anteros (Bicz)
Anteros
Wrocek/Lubin

[quote:a18d3088c9="Sumo666"]Szkoda, że nie było "Bani U Cygana" :P[/quote:a18d3088c9]

A poprzedniego wieczoru było ci mało?

Szczęśliwi czasu nie liczą... ale mój to zapier***la, jak Szatan po lewatywie z wody święconej.

Dark Planet Wysłany: 2010-03-14 21:51

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

[quote:f6f13d2d73="Anteros"][quote:f6f13d2d73="Sumo666"]Szkoda, że nie było "Bani U Cygana" :P[/quote:f6f13d2d73]

A poprzedniego wieczoru było ci mało?[/quote:f6f13d2d73]

W sumie before party u Tatumi niezłe było :) ale jednak mogliśmy skończyć je wcześniej, miałabym siły na sobotę :)

Wysłany: 2010-03-14 23:28 Zmieniony: 2010-03-14 23:28

A ja zaluje ze mnie n ie bylo no coz nastepnym razem stawimy sie z Kuba bezapelacyjnie :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-03-15 01:40

[quote:e0c678aeeb="Paskievicz"][quote:e0c678aeeb="Elvis"]
I Elvis się nie ugiął i nie zaśpiewał! :D [/quote:e0c678aeeb]
grunt, że pokazał się na scenie [/quote:e0c678aeeb]

Spokojnie ludu, król jest tu dla was :P

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2010-03-15 11:18

Teraz na mnie kolej :D Końcówka fakt faktem była mega i szczerze boje się zobaczyć zdjęć. Thistle, tylko nie wrzucaj niczego przegiętego bo inaczej się tam do Ciebie przejadę i Ci z kopytek czy pierogów zrobię taką kaszane... :D Biba była przednia. Wiem, że poznałem kilka osób ale odzyskiwanie danych w pamięci trochę potrwa. Zdaje się, że zalałem pliki archiwum w mojej bani bo finał wieczoru tudzież o 6 rano był tak maksymalnie niewiarygodny że aż strach. Miło było zobaczyć Starą Gwardię i poznać kilka świeżaków :D Końcówka biby przy barze była już ekstremalna. Kto tam było między 4 a 5 to powinien pamiętać. A później to mocno wiało...

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2010-03-15 11:43

No co z Wami?!
Urwa tyle świetnych i słitaśnych fot, a tu znowu ebana cenzura :/
Jak pisała wcześniej jak zląduje w domu kiedyś to będę wysyłać zdjęcia :D

Ogólnie - grubo było i końcówka ajebista (niezapomniana czwórka) :D

I dzięki za miłe powitanie i za ogół :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło