Wysłany: 2009-12-12 00:39
Heheh tez ogladalam i troche mnie zaskoczyl fakt ze Pudzian przy takiej masie jest calkiem szybki
Jednak bardziej sie sklanialam do Najmana-przynajmniej sie jakos wyslowic potrafi
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-12-12 00:40
A nie 49?
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-12-12 00:41
Cos kolo tego....dobrze ze sie wsytrzymalam i nie poszlam wysikac bo bym zobaczyla tylko replaya
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-12-12 01:55
[quote:3371847d85="bastet666"]Cos kolo tego....dobrze ze sie wsytrzymalam i nie poszlam wysikac bo bym zobaczyla tylko replaya[/quote:3371847d85]
ciesz się, ze biletu nie kupilas :P
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-12-12 09:12
[quote:38ced87ff7="mara"][quote:38ced87ff7="bastet666"]Cos kolo tego....dobrze ze sie wsytrzymalam i nie poszlam wysikac bo bym zobaczyla tylko replaya[/quote:38ced87ff7]
ciesz się, ze biletu nie kupilas :P[/quote:38ced87ff7]
O lol! Ja bym chyba żądała zwrotu :lol:
Chiba pęknę! :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2009-12-12 12:37
Wiadomo ze pewnie wiekszosc chciala zobaczyc Pudziana i Najamana chocby z ciekawosci ale przed nimi bylo bodajze 6 walk w ktorych brali udzial Polacy takze jak ktos jest fanem MMA to przyszedl nie tylko an Pudzian i Najmana
Wynik walki Gołota-Adamek tez bylz gory wiadomy przeciez a jakby to gdzies blizej sie odbywalo i mialabym kase to bym poszla
Wysłany: 2009-12-13 15:56
A do diabła z tym, że Najman trochę lepiej gadać potrafi. Naiwny cwaniak z niego. Teraz przynajmniej już wie, że Pudzianowi nie rzuca się wyzwań jak byle frajerowi.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-12-13 22:50
Dlaczego Pudzianowi walka z Najmanem zajęła prawie 50 sekund?
1 - Musiał sobie przypomnieć zasady walki
2 - Był porządnie wstawiony i nie wiedział którego Najmana bić (ostatecznie oberwał ten pośrodku)
3 - Pudzian spieszył się żeby zdążyć do kina na wieczorny seans "Oszukać przeznaczenie 3D"
4 - Wszystko szło dobrze do mementu gdy Najman nazwał Mariusza 4-drzwiowym spaślakiem (niemądrze jest grać z uczuciami Pudziana)
Wysłany: 2009-12-13 22:58
Dobe dobre...a wogole teraz jest glosno o tym ze nastepna osoba i jako jedyna ktora moze zmierzyc sie z Pudzianem to Nastula
Troche mnie sie smiac chcialo bo Nastula a Najman to niebo a ziemia jesli chodzi o doswiadczenie(mimo ze inne style walki)
Ciekawe czy Pudzian znowu dowali tekstem ze "zrobi z niego rosline"
Ajak walka gdzies blizej bedzie i nie zabije cena to jade na bank.
Wysłany: 2009-12-13 23:17
Wygra Ibisz 8)
Wysłany: 2009-12-13 23:25
Padlam :D :D :D :D
Wysłany: 2009-12-13 23:35
Jak Najman?
Pod naporem Pudziana też bym padła - uwierz mi :)
Znajomy mi pisze, że widział na żywo walkę - ja pytam, czy był tam, a on, że nie - na żywo w tv widział :lol:
Wysłany: 2009-12-13 23:39
No bo w POlsacie sport na zywo leciala wiec daleki od prawdy kolege nie byl :)
Wysłany: 2009-12-14 19:34
Hehe tylko Polsat ma co miesiąc walkę STULECIA :P :P :P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-12-15 19:29
A ja tuz przed walka powiedziałem: "Czekajcie, przyniosę herrrrrbatę i wrrrrracam" a gdy powolutku niosąc pełne kubki wracałem.. Okazało się że to już nie jest przed walką, ale po walce xP I Tyle zobaczyłem, ale sza!
No dobrra, po drrdze na chwile tylko zatrzymałem się przy kuszącej miseczce ciasteczek;>
Tak sie zcasem zastanawiam nad polskimi sportami walki.. Tu gołota i jego 50, tam Pudzian z 40 sekundami.. Czy to coś znaczy? xP
Szarry.
Motto..? Nie wierzę w ludzi, nie mam autorytetów.. Jakież słowa mógłbym zatem jako motto traktować? Żadne, bo przecież Wszystko Jest w Nas.
Wysłany: 2009-12-15 19:39
Bo media promują nieodpowiednie osoby. Kto z Was słyszał o:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Paul_Slowinski
?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2009-12-15 19:42
Oho znawca tematu sie wreszcie udzieli ..czekalam na to :)
Btw.jak tam moje ksiazki drogi Cromie?