Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Hellwood Tour (Hunter). Strona: 1

Artykuł: Hellwood Tour (Hunter)

Hellwood Tour (Hunter) Wysłany: 2009-10-28 18:05

Bardzo "lubię" system dodawania wydarzeń do kalendarza i proces weryfikacji tych wydarzeń, chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego o jednym zespole się trzeba rozpisywać na pół strony a o kolejnym to wystarczy linki zamieścić, tak czy siak, tu są błędy. Błędy dość istotne. Ale z lenistwa podam linki. Proszę o wprowadzenie zmian/aktualizacji.

lastfm

Sprawdzone również na oficjalu Acid Drinkers.

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Wysłany: 2009-10-28 18:12

Ev a może się zastanów następnym razem zanim rzucisz gradem - proszę bardzo - informacja była podawana za sprawą zespołu HUNTER i ich oficjalnej strony - http://hunter.art.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=13&Itemid=175 aż chce mi się przekląć.

Informacje na temat tego koncertu były dodawane WIEKI TEMU - podobnie było z koncertem Hunter w Łodzi - dopiero kilka dni przed okazało się, że odbywać się będzie w ramach Widzewskiej Nocy czy czegoś takiego. Więc z łaski swojej zamiast wieszać psy na ludziach, którzy dodają informacje - bądź łaskawa nie krytykować - tylko podać informacje i źródło a my poprawimy.

Ja wiem, że Ty jesteś wielbicielką zespołu Hunter - ale my nie mamy wpływu na zmiany na stronach zespołów i niedosyłanie do nas modyfikowanych informacji. Nie wstajemy rano i nie odpalamy tysiąca stron zespołów w poszikwaniu EDITów do ich koncertów.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2009-10-28 18:17

[quote:4500caa5f0="cross-bow"]Informacje na temat tego koncertu były dodawane WIEKI TEMU - podobnie było z koncertem Hunter w Łodzi - dopiero kilka dni przed okazało się, że odbywać się będzie w ramach Widzewskiej Nocy czy czegoś takiego. Więc z łaski swojej zamiast wieszać psy na ludziach, którzy dodają informacje - bądź łaskawa nie krytykować - tylko podać informacje i źródło a my poprawimy. [/quote:4500caa5f0]
Taaa odezwała sie ta co jest zawsze spokojna i zrównoważona...
Moja droga, skoro były "dodawane WIEKI TEMU" to czemu nie jest poprawione :P Ja wiem, że właściwie to większość wydarzeń Ty dodajesz i generalnie się tym zajmujesz,ale jak ktoś sprawdza sobie wydarzenie to nie widzi tam koncertu acidów i tyle. A wieszać to ja dopiero mogę,ale obiecałam, że będę grzeczna :P :wink:

EDIT: a że tak spytam priva mamy pisać jak cos takiego wyłapiemy? Czy jak, bo nie wiem :P

Wysłany: 2009-10-28 18:27

[quote:26ede12567="Ev"][quote:26ede12567="cross-bow"]Informacje na temat tego koncertu były dodawane WIEKI TEMU - podobnie było z koncertem Hunter w Łodzi - dopiero kilka dni przed okazało się, że odbywać się będzie w ramach Widzewskiej Nocy czy czegoś takiego. Więc z łaski swojej zamiast wieszać psy na ludziach, którzy dodają informacje - bądź łaskawa nie krytykować - tylko podać informacje i źródło a my poprawimy. [/quote:26ede12567]
Taaa odezwała sie ta co jest zawsze spokojna i zrównoważona...
Moja droga, skoro były "dodawane WIEKI TEMU" to czemu nie jest poprawione :P Ja wiem, że właściwie to większość wydarzeń Ty dodajesz i generalnie się tym zajmujesz,ale jak ktoś sprawdza sobie wydarzenie to nie widzi tam koncertu acidów i tyle. A wieszać to ja dopiero mogę,ale obiecałam, że będę grzeczna :P :wink:[/quote:26ede12567]

jakbyś jednak wnikliwiej obserwowała dodawanie wydarzeń a nie skupiła się tylko na zespole Hunter i Acid Drinkers to byś zauważyła, że większość koncertów dodaje kto inny. Ale to już pomińmy.

Wydarzenie jest wyedytowane JAŚNIE PANI - pomijam już kwestie - że koncert jest wpisany na stronie jednych jako ich trasa na stronie drugich jako ich - a ceny biletów ani na jednej ani na drugiej stronie nie ma podanej - podobnie na stronie Wytwórni w której koncert ma się odbyć.

A i ja nigdy nie twierdziłam że jestem oazą spokoju - tylko inni widząc jakieś niedopatrzenia - bo przecież nie było błędem z naszej strony podanie, że we Wrocławiu gra Hunter 5 grudnia - bo zdaje się gra piszą - że uległo to czy tamto zmianie. A nie jakieś elaboraty na temat systemu dodawania i blablabla - nie podoba się - to zawsze możesz przecież unikać.

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2009-10-28 18:49

A bo ja o systemie pisałam już w błędach na stronie czy czymś w tym rodzaju,jakbyś śledziła to byś wiedziała :P Ale w takim razie dziękuję za korektę.

Wysłany: 2009-11-18 21:13

Diesel (Anciliae)
Diesel
Generalna Żubernia

Mam do sprzedania jeden bilet na koncert Acid Drinkers, Hunter i Los Pierdols we Wrocku. Ktoś chętny?

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło