Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Nowy Rammstein - Libe Ist Fur Alle Da. Strona: 1

Wysłany: 2009-10-23 14:12

Właśnie zacząłem sobie słuchać nowej płytki. Jak na razie jest ok. Od razu słychać mocniejsze i dynamiczniejsze gitary co bardzo mi się podoba. Zobaczymy jak będzie dalej...

Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.

Wysłany: 2009-10-24 09:28

"Mehr" to nie jest industrial. A płyta wg mnie jest bardzo dobra. Fakt, za mało elektroniki (podobnie z resztą jak na dwóch poprzednich płytach), ale ciała nie dali :wink:

Jak tylko odkurzę mieszkanie, zdobędę mury Libanu.

Wysłany: 2009-10-24 12:02

Neron_Kesar (Bicz)
Neron_Kesar
Bergen/Warszawa

Jestem mile zaskoczony tą płytą. Bałem się, że Rammstein się już "wypalił" a tu proszę, kawał porządnej roboty.

Najbardziej spodobała mi się piosenka "Pussy". :D
Tekst jest poprostu zniewalający. :D

Ukrutt forgår ikke så lett...

Wysłany: 2009-10-25 17:35

Muszę przyznać że nowy produkt Rammstein nie bardzo mi się spodobał. Jest to przeciętna płytka. Nie wnosi zbyt wiele i sporo brakuje jej do Mutter którą uważam za najlepszą. Opinie są bardzo różne. Jednym brakuje elektroniki, innym nie - tak jak mi. Jest trochę więcej gitar, jednak melodie wokalne są słabe. Czasem faktycznie kojarzy się to z disco. Niestety nie będzie to moja ulubiona płyta Rammstein.

Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło