Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Fear Factory - Mechanized. Strona: 1

Artykuł: Fear Factory - Mechanized

Fear Factory - Mechanized Wysłany: 2009-10-18 15:44

... a co z Herrerą i gitarzystą/ ex basistą??? Uwielbiam Hoglana, ale jednak wolałbym tam widzieć poprzednika... No ale niech płyta przemówi...

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

... Wysłany: 2009-10-18 16:06

Jestem ogromnie ciekaw co im wyjdzie :) A co do perkusistow zgadzam sie w zupelnosci. Hoglan ma inny styl... mam nadzieje ze nie bedzie to rzutwac na brzmienie bebnow, bo jak wiemy FF jest oryginalne :)

If i can`t be my own i feel better dead.

... Wysłany: 2010-01-01 22:46

ja już zdążyłem przesłuchać przed premierową płyte fear factory pare kawałków jest dobra,widać że na pierwszym planie dość mocno perkusja napier....troche za krótka myśle że płyte trzeba ,wielokrotnym przesłuchaniu sie bardziej spodoba jak to było w przypadku płyty Transgresion

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

:) Wysłany: 2010-01-02 17:11

Zgadzam sie z przedmowca w 100 % naprawde dobry materiał :)

:) Wysłany: 2010-01-02 21:32

Taa :) Do tańca i do rożańca :P
Rok 2010 zaczyna się dobrze pod względem muzycznym :)

:) Wysłany: 2010-01-03 15:56

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:85765c0a10="Sumo666"]
Rok 2010 zaczyna się dobrze pod względem muzycznym :)[/quote:85765c0a10]
Rok sie zaczął a nam już perełki prawdziwe sie pojawiły, takie właśnie jak Fear Factory czy nowy album Overkill

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

:) Wysłany: 2010-01-03 16:19

No raczej :) Jak na razie bomba ze tak powiem :) Czekam na nowy Septic Flesh :)

Wysłany: 2010-01-06 01:08

przesuchałem pare razy tą płyte i zmieniam zdanie jest słaba,nie wiem w sumie czy to jest ta płyta wychodzi u mnie 11kawałków ostatni "final exit",widać że płyte osłabiło , odejściu dwóch muzyków reymonda i christ....?

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Wysłany: 2010-01-06 20:52

W kurwe dobry album. Ok, ameryki nie odkywaja, ale kurewsko miesiste, skoczne i energiczne granie, Gienek za garami daje rade - godne zastępuje herrerę, ale Gienek to Gienek.

Paweł, mnie sie "Mechanize" bardziej podoba od demanufactura :)

poki co takie 8/10 :)

Fafal - chuj z overkillem, nowy Ihsahn i nowy Heathen przebijaja nowojorczyków o 100 miliardów lat swietlnych :)

.

Wysłany: 2010-01-06 22:16

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Powiem ci że jako fan Thrashu jak usłyszałem nowego Overkilla to mnie zmiotło tak samo jak usłyszałem Fear Factory. A Overkilla dlatego że przysłuchując się dokładnie tej płycie usłyszysz jedną z ich najlepszych płyt jak nie najlepszą "Horrorscope".

Fear Factory Wysłany: 2010-01-06 22:25

Gniewko Gniewko :) Demanufacture (9,5/10)na zawsze chyba pozostanie najlepszym albumem FF :)
Powiem szczerze, że położyłem już mały krzyżyk na FF :P Tymbardziej jestem przemile zaskoczony Mechanize :) Płyta numer 2 w ich dorobku jak dla mnie :) 8/10 :)

Wysłany: 2010-01-06 22:41

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Jeśli chodzi o Fear Factory to nowa płyta będzie zaraz za "Obsolete" jeśli chodzi o mnie oczywiście. Soczyste granie wymiot na garach to jest to!!

Wysłany: 2010-01-10 17:25

u mnie płyta z każdym odsłuchem zyskuje :)) i dalej sie bede upierał, że żaden inny album FF nie podobał mi sie tak bardzo :))

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło