Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Prosba o pomoc kto ma EOS 450D itp pilne!!!. Strona: last

Prosba o pomoc kto ma EOS 450D itp pilne!!! Wysłany: 2009-10-15 06:54 Zmieniony: 2009-10-15 08:56

Witajcie
Na gwalt potrzebuje pozyczyc od kogos w piatek akumulator do EOSa 450D. JESTEM potencjalnie z Poznania. Litosci : potrzebuje bo do niedzieli, bo w sobote mam jakis tam slub do obstrykania (znajomej). Sprawa jest skomplikowana: w zeszlym tyg. spieprzyl mi sie moj 400D bylo malo czasu - zakupilam 450D ktory ma inne niz tamtem aku (kto zna ten wie..) zaplacilam na allegro w niedziele kase za 2 aku, ale kuzwa koles mi dzis napisal, ze wysle dopiero JUTRO!!! Czy ktos moze mi pomoc i pozyczyc jeden jedyny aku (jeden mam w aparacie) do niedzieli np. do 16? Z GORY WIELKIE dzieki,
Prosze o kontakt z e swoim nr komorkowym na cfh@o2.pl ..bede bardzo wdzieczna.

Wysłany: 2009-10-15 07:16

Spokojnie na jednym dasz rade :)

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2009-10-15 08:46

Obawiam sie, ze nie skoro to slub... a w nowo zakupionym nie bylo oryginalnego aku, tylko juz zamiennik; nie wiem co i na ile. Wiem, ze w swojej 4oo-tce ktora poszla sie je... musialam mialam 1 oryg i 2 zamienniki na takie okazje...
Wiec w dupie jestem.. na miescie nic nie zalatwilam, bo po co w sklepach mieliby sprzedawac zamienniki? ...no i syf. Domyslam sie kolego, ze nie masz pomyslnych dla mnie wiesci jesli chodzi o uzyczenie akumulatorka?
Ostatnio mam tak kurewskiego pecha, ze sie w pale nie miesci...

Wysłany: 2009-10-15 08:55

Nom ogólnie możesz mieć ciężko, bo nawet nie napisałaś z jakiego miasta jesteś :)

Sic itur ad astra !

Wysłany: 2009-10-15 09:10

P o z n a n, jak najbardziej Poznan... (edytowalam posta zreszta) $V T@ ...PECH.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło