Wysłany: 2010-01-21 10:08
Bo nikt tak nie zeszmaci Polaka jak sam Polak, a najłatwiej to zrobić wylewając żółć na forach internetowych.
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-01-21 10:54
[quote:a7ce73b1d1="Paskievicz"]naczytałem się w życiu tony męczypał rozważających wątki typu np "Glen Benton jest pozerem bo wziął ślub kościelny" i zwyczajnie mam dosyć gadek o tym[/quote:a7ce73b1d1]
No dobra to w takim razie jest niekonsekwentny w swoich poglądach bo sobie wypalił krzyż na czole a później wziął ślub kościelny, wychodzi na to samo ale ładniej brzmi :D
[quote:a7ce73b1d1="Benjamin_Breeg"]Bo nikt tak nie zeszmaci Polaka jak sam Polak, a najłatwiej to zrobić wylewając żółć na forach internetowych.[/quote:a7ce73b1d1]
Nergal dostał to czego oczekiwał, czyli rozgłos medialny. Oczywistym jest że nie każdemu to się spodoba że postać Nergala stała się elementem polskiej popkultury.
You breathe to live You breathe - you die
Wysłany: 2010-01-21 17:44
[quote:f66ac85b76="Paskievicz"][quote:f66ac85b76="Patogen"][quote:f66ac85b76="Paskievicz"]naczytałem się w życiu tony męczypał rozważających wątki typu np "Glen Benton jest pozerem bo wziął ślub kościelny" i zwyczajnie mam dosyć gadek o tym[/quote:f66ac85b76]
No dobra to w takim razie jest niekonsekwentny w swoich poglądach bo sobie wypalił krzyż na czole a później wziął ślub kościelny, wychodzi na to samo ale ładniej brzmi :D [/quote:f66ac85b76]
Jak dla mnie to mógłby sobie wypalić na czole nawet psa albo kutasa, bo co to ma do rzeczy? Panienki tatuujące sobie tribale na dupie przynależą do jakichś plemion? Czy 'gotki' z wydziaranymi na plecach skrzydełkami są aniołkami? lol z resztą ... Doda ma takie same [/quote:f66ac85b76]
Z tymi tatuażami to jest inna sprawa. Wracając do Bentona to na poważnie to nie wiem, gość albo jest hipokrytą albo ma dystans do swojego wizerunku i krzyż wypalił sobie dla hecy aby prowokować :D
Wysłany: 2010-01-22 10:27
[quote:da83f39a62="Paskievicz"][quote:da83f39a62="Patogen"]
Z tymi tatuażami to jest inna sprawa.[/quote:da83f39a62]
No jaka inna. Dużej różnicy poza niewielką techniczną nie widzę. Wciąż jest to 'ozdabianie' ciała.[/quote:da83f39a62]
Wątpie czy tatuaż z tribalem na równie prowokujące znaczenie co odwrócony krzyż wypalony na czole.
[quote:da83f39a62="Paskievicz"]
[quote:da83f39a62="Patogen"]
Wracając do Bentona to na poważnie to nie wiem, gość albo jest hipokrytą albo ma dystans do swojego wizerunku i krzyż wypalił sobie dla hecy aby prowokować :D[/quote:da83f39a62]
Weź nie susz. Jak kolo se waryje czy tam wypali na czole krzyż to musi trzymać się "swoich zasad". Gdy raperzy popierprzają z krzyżami wielkości budzika na szyi między gołymi dupami - nie ma problemu. Gdy Ozzy krzyż nosząc nie mniejszy tonie w nałogach - nikt nie protestuje. Kiedy to Goci obwieszają się krzyżami, że aż krzyż ich boli, jednocześnie toną w hedonistycznej zadumie lub psioczą na współczesny świat - no problemo. Tutaj może nie ma hipokryzji, czy to może jednak dystans? [/quote:da83f39a62]
No widzisz, czyli cały świat to hipokryci łoooo, jeeea, wszystko sie wyjaśniło ...
Wysłany: 2010-01-22 13:19
wszystko zostało już powiedziane, to po co gadać po próżnicy
czyń swoją wolę a stanie się prawem
Wysłany: 2010-01-30 17:20
[color=RED:99d0de3859]W związku z tym,że temat:Nergal w Radiu Zet: został już wyczerpany,zostaje on przeniesiony do Archiwum.[/color:99d0de3859]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...