Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co miłego wam sie dziś przydarzyło?. Strona: 83

Wysłany: 2009-03-03 23:52

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

el four do końca tygodnia 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2009-03-04 23:00

Viljar (Bicz)
Viljar
Gdańsk Oliwa

Dostałem premię, co do której już wszyscy w zakładzie się pogodzili, że przepadły w związku z kryzysem

Wysłany: 2009-03-05 00:40

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:189816bb7a="Allanon23"][quote:189816bb7a="minawi"]el four do końca tygodnia 8)[/quote:189816bb7a]

A co zrobiłaś? Zdradź tajemnicę, to i ja może tak zrobię :] [/quote:189816bb7a]

Przewiało mnie jak wracałam na kacu z imprezy rano. 8)

Wysłany: 2009-03-06 16:20

Viljar (Bicz)
Viljar
Gdańsk Oliwa

Podręcznik nad którym pracuję, dostał pozytywne opinie z MEN, rozmowy z autorką przebiegły spokojnie, a potem poradziłem sobie z pewną osobą, której imię jest niegodne, by je tu umieścić.
A na deser idę na "Strażników"

Wysłany: 2009-03-06 16:34

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Co to za podręcznik, jeśli można spytać?

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-03-06 16:40

Viljar (Bicz)
Viljar
Gdańsk Oliwa

Przyroda do klasy 5-tej :D

Wysłany: 2009-03-07 01:20

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Aaaa. Już myślałam,że jakiś akademicki podręcznik. Jeśli byłby masakryczny i musiałabym z niego korzystać, to przynajmniej wiedziałabym do kogo mieć pretensje. A tak to mnie to raczej nie dotyczy
Z przyjemnych rzeczy - sympatyczny wieczór.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-03-07 02:20

Przeciętny człowiek w weekend idzie na imprezę, pije, ćpa i sieje zgorszenie, a JA jako grzeczna młodzież spędziłam boski wieczór grając w EUROBIZNES :lol: :lol: :lol: Nie wiem, dlaczego wszyscy mają o mnie kiepskie zdanie :P

Dziś są moje urodziiinyy!

Wysłany: 2009-03-08 16:55

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Vika, nie chcę krakać, ale byłabym ostrożniejsza z użyciem aż tak rozległego przedziału czasowego jak "do końca życia". Zawsze może cię odblokować i dalej zawracać głowę.
Z przyjemnych rzeczy - drobiazgi z okazji dnia kobiet, choć sam wieczór, który miał być miły, niezbyt przyjaźnie się zakończył.

Wysłany: 2009-03-08 22:37

Viljar (Bicz)
Viljar
Gdańsk Oliwa

Wczoraj byłem na imprezie depeszowej, a dzisiaj zamiast odsypiać, poszedłem na manifestację o prawa kobiet. No co, jestem feministą, a współorganizatorką była koleżanka z pracy :D

Wysłany: 2009-03-08 22:49

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

No proszę. Viljar, czego konkretnie się domagaliście?

Wysłany: 2009-03-09 08:52

Wysłany: 2009-03-09 16:35

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Nie będę gorsza, też zrobię sobie kawę. Cienką rozpuszczalną z dużą ilością mleczka i 1 łyżeczką cukru waniliowego.

Wysłany: 2009-03-09 17:20

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Nie chcesz się pochwalić? :D
Też coś tam dostałam

Wysłany: 2009-03-09 22:44

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

przez cały dzień nic więcej nie jadłaś? jakaś nowa dieta? ;d

Wysłany: 2009-03-10 09:56

Udało mi się jeden projekt spuścić na drzewo :) Dostałem sensowniejsze zadanie teraz.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-03-10 11:39

wałkuje Unexpecta i nikt mi nie truje dupska

.

Wysłany: 2009-03-11 19:36

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

W uszach? :P

Wysłany: 2009-03-11 23:35

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

w końcu wypłata 8) mało bo mało ale jest za co wypić 8)

Wysłany: 2009-03-12 11:55

Pospałam sobie do 11 :lol:

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło