Wysłany: 2009-08-06 19:01
JA gralam ponad 2 lata..obecnnie mam ..ujowego neta..poza tym instalki nie mam wiec nie gram ale gierka jes przezajebista :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-08-06 20:08
Obecnie nie gram, z powodu słabego neta, ale od września wracam do gry pełną parą. Serwer Dragon Network.
"To me, everything is a joke but very serious"
Wysłany: 2009-08-07 06:13
Dragon...eh te wspomnienia gralo sie tam kawalek czasu :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-08-07 13:36
Heh, L2 to już dla mnie tylko dobre wspomnienia. 3 lata grałem na polskim Allseronie w bardzo fajnym towarzystwie. Potem, cóż, znudzenie i brak czasu.
[quote:affada21e6="Ravenheart"][..]ma super klimat[..][/quote:affada21e6]
Jak dla mnie trochę za dużo "mangowych" wpływów (np krasnalki ) i takie przypadki jak nekromanta wyglądający jak chłopaczek z liceum w pidżamie . Ale to kwestia gustu.
"Biblioteka broni się sama, jest niezgłębiona jak prawda,która w niej gości, zwodnicza jak kłamstwa,które są jej powierzone." Umberto Eco, Imię Róży.
Wysłany: 2009-08-07 13:52
[quote:1213c46aa4="Ravenheart"][..]ma super klimat[..][/quote:1213c46aa4]
Jak dla mnie trochę za dużo "mangowych" wpływów (np krasnalki ) i takie przypadki jak nekromanta wyglądający jak chłopaczek z liceum w pidżamie . Ale to kwestia gustu.
Hehe padlam normalnie :D :D ale uwaga trafna :)
Wysłany: 2009-08-08 11:56
Grałem na serwerze BFDR, otarłem się także o kilka serwerów rosyjskich i litewskich. Póki co nadmiar roboty nie pozwala mi na grę. Zraziłem się także do prywatnych serwerów, może zacznę grać w L3 jak wyjdzie, póki co ostrzę zęby na grę z tej samej firmy, mianowicie na AION.
A to coś dla miłośników L2 :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=rvi9-XO-vA0
Dum Deus calculat, mundus fit.
Wysłany: 2010-07-08 08:41
[quote:5da8db1aa2="bastet666"]Dragon...eh te wspomnienia gralo sie tam kawalek czasu :)[/quote:5da8db1aa2]
zaczynalam na Dragonie a potem cala masa innych serwerow L2 :)
milo wspominam i gdyby nie padniety lapek i brak stalego neta cislabym dalej: D
z tego co widzialam powstal swietny serwer Cerberus i gdy bede miala okazje pewnie zagram tam :)
jeśli wkurza Cie Twój kot nie próbuj go unsummonować... oraz... Odejść jest łatwo - pozostać trudniej. A ja robie i to i to.