Wysłany: 2009-07-22 13:35
Jako że przed Woodstockiem będę bez neta, a Tatumi się wybiera :lol: , to prosiłabym o info dotyczące miejsca i godziny spotkania (jeśli się takowe odbędzie :P ), ewentualnie niech ktoś będzie tak uprzejmy i mi na gg da znać :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-07-24 17:28
Ja jak najbardziej, tylko muszę jeszcze znaleźć kasę na bilet i jakiś prowiant co by móc pojechać ;].
Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.
Wysłany: 2009-07-25 04:00
Ja wybywam z Poznania w środa ok 11-12. Potencjalnych chętnych zapraszam, ma jechać dość pewna ekipa z mojej strony.
Jeśli chodzi o spotkanie DP... jestem ZA! :twisted:
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2009-07-25 15:34
jak ustalicie szczegoly spotkania to moze wlece byle do sr rana bo o 4 jade :twisted:
Wysłany: 2009-07-28 06:58
[quote:2cfd10ee0b="efunia"]
Nazwa miasta to Kostrzyn nad Odrą. Powyższego skrótu nie stosujemy już od 3 lat i jest on niepoprawny. :wink:[/quote:2cfd10ee0b]
dzięki :)
widzę, że płatne pole wzbudza różne emocje :) ja uważam, że to jest dobre dla ludzi z dziećmi - a jest ich sporo; ale jak dla mnie jeszcze w tym roku zbędne :D
si vis amari, ama