Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ślub Gotycki! (etc) Podejmę się wykonania zdjęć!. Strona: last

Ślub Gotycki! (etc) Podejmę się wykonania zdjęć! Wysłany: 2009-07-14 19:27

Witam.
Przyjmę zlecenie wykonania zdjęć ze ślubu gotyckiego albo w podobnych klimatach (chociaż niekoniecznie
Gwarantuje niepowtarzalność ujęć i oryginalne podejście do tematu
Posiadam doświadczenie reporterskie,pracuje na profesjonalnym sprzęcie(Nikon D700)+trochę dobrych szkieł. Studiuję Fotografię i żaden temat mnie nie przeraża
Mam trochę doświadczenie w wykonywaniu mrocznych zdjęć,co nie wyklucza zdjęć z pozytywnym akcentem szczęścia Młodej Pary
Mroczna satysfakcja gwarantowana.

www.tomekziober.com
tel.501483461

"Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.."

Wysłany: 2009-07-22 16:31

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

Jak znajdziesz kogos kto wytrzyma ze mną to nie ma sprawy zdjęcia będą

Schuld und Sühne

Wysłany: 2009-07-24 17:20

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Właśnie, ślub to pikuś gorzej z chętnymi do niego. Niestety do tego potrzebna jest wola dwóch różnych osób, a z tym różnie bywa. No to czekamy na jakichś mhrocznych paniczów.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-07-31 11:05

Szkoda, że dopiero teraz to przeczytałam, a właśnie jutro zamierzam zmienić stan cywilny. Ciekawe jakie miny będą miały panie z urzędu na nasz widok :))))

LunaMarket.pl

Wysłany: 2009-08-01 12:49

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

oo to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-08-15 19:08

gratuluję galerii, naprawdę świetne zdjęcia

Zniewolenie ciała uwalnia duszę.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło