Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Kubek. Strona: 2

Wysłany: 2006-10-30 15:38

A ja mam a\stadko kubków z Kubusiem Puchatkiem :P I do tego taki duuuży zielony kubek w kwiatki ^^ Też nikomu nie pozwalam z niego pić 8)

Wysłany: 2006-11-04 19:02

A to tu sie o kubkach rozmawia :) Bo ja pije z zielonego kubka z narysowaną na nim mordą pieska ...

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-10 20:51

[color=blue:60e72c8c3c]kubek mi się psuje <smutna melodia>[/color:60e72c8c3c]

Wysłany: 2006-12-14 07:43

coz... najwidoczniej nie zasluzyl na herbate w tym kubku:)

Wysłany: 2006-12-14 08:45

ja też mam taki kubek. dostałem od dziewczyny na początku naszej znajomości, ale jakoś przez 3 lata związku, w ogóle go nie używałem. dopiero po tym jak się rozstaliśmy, zacząłem w nim kawę pić :D nikomu nie pozwalam go używać!!!
kawa rządzi :D

Wysłany: 2006-12-17 19:20

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

To na suszydło na kacu dobry pewnie :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-17 19:35

Nieznosze kawy. Za to pochlaniam znaczne ilosci roznorodnych herbat z pamiatkowego kubka "Enduring Freedom". Ma jedna wielka zalete, miesci kolo pol litra plynu. :D

Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)

Wysłany: 2006-12-17 22:26

w sumie to mam kilka kubkow, im wiecej tym lepiej, od zawsze pochlaniam tak wielkie ilosci herbaty jak i kawy. W sumie, mialem tak pollitrowy "sagan", ale sie rozbil i chwilowo takowego nie posiadam, ale pewnie sobie kupie, badz ktos mi kupi

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Wysłany: 2006-12-19 19:53

Ja piję herbatę i kawę jedynie w kubkach, no chyba, że akurat mam ochotę na herbatę w kuflu po piwie :D Może jakoś tak dziwnie, ale przyjemnie sie pije. Poza tym ulubione dwa kubki to takie dośc masywne kubki Netii - jeden matowo-przezroczysty a drugi niebieski. Sa fajne w dotyku.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2008-11-18 19:48

uwielbiam kubki :D mamy całe półki z moją roomie :D teraz bym sobie jakąś filiżaneczkę ze spodkiem sprawiła - tylko na kawę, ale pojemna być musi, bo latte nie znosi małych objętości :wink:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Wysłany: 2008-11-19 10:21

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Właśnie popijam limonkową robiboos z kubeczka, który dostałam od mamusi pod choinkę. Taki śmieszny z jakąś zwierzopodobną istotą. 0,38l. Trochę mały jak na moje możliwości

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-11-19 11:22

A ja mam kawkę w zielonym obitym kubku, który przechodzi ze mną przez wszystkie firmy w jakich pracowałem :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2008-11-19 23:42

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kubek w swojej istocie sprowokował cię do takiego rymu ? ;d

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-04-20 19:20

lubię kubki, nawet bardzo, ale do jednego jakoś nie mogę się przyzwyczaić bo zawsze coś mu się stanie :P mam więc kilka...na zapas :D

Wysłany: 2009-04-20 20:55

no dobra,też mam małą kolekcję kubków i pijam se w nich herbatkę lub kawkę... :D nie pijam w szklankach.. :wink:

[img:951088bed1]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:951088bed1]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-04-21 18:11

ja tam szklanek w domu mieć nie mogę bo jak już notorycznie kubki rozbijam to co to by dopiero było ze szklankami :P

Wysłany: 2009-05-01 20:11

[quote:1b64376912="HardKill"]no dobra,też mam małą kolekcję kubków i pijam se w nich herbatkę lub kawkę... :D nie pijam w szklankach.. :wink:

[img:1b64376912]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:1b64376912][/quote:1b64376912]

Tak jak ja... :)

Paint it black

Wysłany: 2009-05-01 21:13

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Na allegro można kupić kubek z podobizną swojego kocurka. Mój zdechł rok temu i wiem, że zawsze będzie mi go brakować. Ale za jakiś czas kupię nowego persa. Mam fioła na ich punkcie :)

Wysłany: 2009-05-02 06:25

A tak po za tematem... :wink: za sześć tygodni będę miał kotka... :D hehehe...zwyczajnego nie rasowca 8) ale fajny mamusia pochodzi z Grecji i jak na kota jest mała taka rasa jakaś :D zwyczajna tyle że jeśli chodzi o wzrost to nie typowy...ale fajnie, to mi się właśnie podoba :D synek ma sierść podobną do mamusi w czterech kolorach... :lol: taki mały Tygrysek z niego będzie :D hehehe.... no to tyle tak po za tematem :wink:

[img:32cbc2a634]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:32cbc2a634]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-05-03 18:46

[quote:d0eff607b0="HardKill"]A tak po za tematem... :wink: za sześć tygodni będę miał kotka... :D hehehe...zwyczajnego nie rasowca 8) ale fajny mamusia pochodzi z Grecji i jak na kota jest mała taka rasa jakaś :D zwyczajna tyle że jeśli chodzi o wzrost to nie typowy...ale fajnie, to mi się właśnie podoba :D synek ma sierść podobną do mamusi w czterech kolorach... :lol: taki mały Tygrysek z niego będzie :D hehehe.... no to tyle tak po za tematem :wink:

[img:d0eff607b0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:d0eff607b0][/quote:d0eff607b0]

Żałuję, że nie mam możliwości by mieć kotka...
Kiedy juz będziesz go miał to zrób kilka fotek, dodaj do galerii i daj mi znac :)
Widzieliście jakie pani Gaia ma ładne zdjęcia kotka?? :) 8)

Paint it black

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło