Wysłany: 2010-01-25 19:45
Drogi Benjaminie Breeg
Nie masz się czym martwić, jedni chłopcy są bardziej obdarzeni przez wszytko wiedzącą naturę. Radzimy nosić odpowiednią bieliznę podkreślającą Twoje walory.
Pozdrawia bravo
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Wysłany: 2010-01-25 21:02
[quote:d404dd08d6="Cycata"] Pomocy
Mam duży ale trochę obwisły biust, koleżanki z klasy i nauczycielka wychowania fizycznego radziły abym cały czas nawet podczas snu nosiła stanik, jest to prawda? Jeśli tak jaki fason mam wybrać?
Pozdrawia Cycata [/quote:d404dd08d6]
To kłamstwo. Nie noś stanika w nocy! Bo Ci urosną jądra na plecach.
Za to śpij w pozycji nietoperza - głową w dół - grawitacja zadziała i będziesz miała cycki pod szyją.
----------------------------------------
Kochane Bravo!
Mam problem z potem - stale mam mokre ubrania: pod pachami, pod kolanami, między piersiami.
Polecono mi trzymać w tych miejscach plasterki kiwi.
I tu moje pytanie - czy mogę owo kiwi zjeść potem? Czy najpierw je odkazić jakimś Domestosem?
Ratujcie!
Mokra
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-01-25 21:24
Dziękuję! Dzięki Wam nie popełniłam największego błędu w życiu! Bravo mnie uratowało!!!
cAŁuSki POzdRawIAM
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Wysłany: 2010-01-28 23:25
[quote:960576be8d="thistle89"]
----------------------------------------
Kochane Bravo!
Mam problem z potem - stale mam mokre ubrania: pod pachami, pod kolanami, między piersiami.
Polecono mi trzymać w tych miejscach plasterki kiwi.
Mokra[/quote:960576be8d]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA NIE NO ŁOZDUPCZYŁO MIE TO TOTALNIE
porada....
nie czytaj shitu
hahahahahahahhaha
przepraszam za gupi post ale musiałem
hahahahhahahahaha
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2010-04-06 20:50
Droga Mokra,
nie radze wkładac sobie kiwi w te zakamarki poniewaz ziarenka moga wchłonąc sie przez skóre i zajdziesz w ciążę, radze to samrowac mydłem i powidłem.
Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech. - I. Kant
Wysłany: 2010-05-12 16:26
Drogie Bravo
Mam bardzo poważny problem.
Ostatnio masturbowałam się telefonem.
Problem polega na tym że zalałam go śluzem wyciekającym z pochwy i przestał działać.
Czy gwarancja to obejmuje?
Bravo Wysłany: 2010-05-18 17:23
Mamy nadzieję, że uruchomiłaś wibrację
Jeśli zaś chodzi o gwarancję to na pewno obejmie straty, gdy zaprezentujesz całą sytuację od początku przed konsultantem w salonie.
Jest to konieczne, aby zrozumiał wagę problemu.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w dalszych operacjach telefonicznych.
Drogie Bravo!
Tydzień temu poznałam pewnego piłkarza, który strasznie lubi strzelać gole.
Czy trafi do mojej bramki, pomimo tego, że jestem dziewicą?
Co mam mu powiedzieć jeśli spudłuje?
Czuję, że jestem w sytuacji podbramkowej!
Błagam, pomóżcie.