Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Wpisy w blogu. Strona: last

Wpisy w blogu Wysłany: 2009-05-24 18:25

Działa tutaj pewna rzecz, która jest, przynajmniej dla mnie, dość irytująca. Przy edycji wpisu do bloga i zapisaniu zmian, wpis pojawia się jako drugi, nowy.

W ten sposób, samym poprawianiem przecinków można naklikać sobie 4 prawie identyczne wpisy w blogu. By nie było burdelu, starsze trzeba wykasować, ale wraz z nimi wylatują oceny a jeśli są jakieś komentarze na forum, zaczynają się one odnosić do nie istniejącego już miejsca.

Ponadto traci się chronologię, bo nagle wpis, który wstawiałam w kwietniu, pojawia się jako kolejny wpis w blogu napisany w dniu modyfikacji, np. w maju. Wkrada się kompletny bałagan.

Czy można to zmienić tak, by wpisy były modyfikowane "normalnie" i po edycji zapisywały się w miejscu starego wpisu?

PS. Dlaczego nie można modyfikować innych artykułów, np. opowiadań? Przydałoby się czasem poprawić dostrzeżony zbyt późno błąd.

Wysłany: 2009-05-25 04:57 Zmieniony: 2009-05-25 13:56

Zajme sie tym. Natomiast innych artykułów nie bedzie można edytować.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2009-05-25 13:51

Ponimaju :)

Senkju :)

Wysłany: 2009-08-13 17:05

Taki piękny wpis miałam! Na żywca pisane!
Po dodaniu wyskoczyło mi takie cudo

http://img18.imageshack.us/img18/2636/beztytuukcq.jpg

I wpisu nie ma :|

Nie wiem, czy to jednorazowy błąd, ale jeśli nie - to proszę o rozpatrzenie

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-08-14 05:03

Ok

Wysłany: 2009-10-21 19:20

lol

chcę sobie poczytać o żalach nastolatek w DePe Blogu i co?
:zonk:

Klikając na atrykuł pojawia się nota

[quote:a96fb24815] Nie ma artykułu na ten temat albo jeszcze nie powstał. Jeżeli chcesz utworzyć artykuł kliknij tutaj. [/quote:a96fb24815]

I du*a.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-10-23 02:25

Juz ok.

Wysłany: 2009-11-22 19:17

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

A ja z kolei nie mogę ani edytować, ani usuwać swoich tekstów, co zaowocowało tym, że mam 2 niemal identyczne, które różnią się jedynie jednym zdaniem.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2009-12-11 23:19

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Dalej nie da się edytować wpisów na blogu. Apeluję, by coś z tym zrobić. Z góry dziękuję.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-28 18:44

Będzie

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło