Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Gloomy Night XIX- 1.09 KATOWICE- Pub Kamienna. Strona: 1

Artykuł: Gloomy Night XIX- 1.09 KATOWICE- Pub Kamienna

Gloomy Night XIX- 1.09 KATOWICE- Pub Kamienna Wysłany: 2006-08-23 14:57

Living-Dead-Girl (Bicz)
Living-Dead-Girl
Strzelce Opolskie

1 września w Katowicach odbędzie się XIX edycja Gloomy Night, organizowane przez słynną na opolszczyznie (i nie tylko) Gloomy Night Team, która pokazywała swoje możliwości w różnych miejscach, teraz pokaże je w Katowicach. Będziecie mogli usłyszeć między innymi gothic rock, industrial, EBM, goth metal, electro, itp., a imprezę dla poprowadzą: ?DidYouKillMe?, Shadyar oraz Living Dead Girl. Serdecznie zapraszamy!
start: godz. 20.00 - Piątek - 1 września
miejsce: Pub Kamienna - ul. Kamienna 7, Katowice
wjazd: FREE

Propozycje do playlisty prosimy przesyłać na adres: ?DYKM? - deziu@o2.pl lub Living Dead Girl- living_dead_girl@poczta.onet.pl

Wysłany: 2006-08-23 16:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Niestety do Katowic mam za daleko, ale mogę rzec, że knajpa w której odbędzie się tam impreza jest napawrdę spoko :) Pozdrówcie ode mnie barmanów :D i oczywiście od DarkPlanet 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-08-23 16:32

Dodalismy mozliwosc dyskutowania o wydarzeniach na forum. Dodaj prosze to wydarzenie do wydarzen razme z obrazkiem a potem. rozpocznij o nim dyskusje - nie beda sie potarzac. Poza tym obrazek jest duzy i rozwala layout...

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-08-28 18:51

Living-Dead-Girl (Bicz)
Living-Dead-Girl
Strzelce Opolskie

XIX edycja Gloomy Night w Katowicach nie odbędzie się z przyczyn niezależnych od organizatorów. Impreza odbędzie się w innym terminie- więcej informacji wkrótce. Za zmiany przepraszamy i zapraszamy na Gloomy Night 2 września do Wrocławia (więcej informacji na www.gloomy-night.prv.pl)

[b:81a4fa1b4f]Gloomy Night Team
[/b:81a4fa1b4f]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło