Wysłany: 2009-06-24 11:44
Nie wiem jak inni, ale ja wolę zapłacić więcej, ale za to jechać z osobami, które znam (nienawidzę podróży w tłumie obcych osób). Jak zaśpię, to bus na mnie poczeka. Mogę ze spokojem się zdrzemnąć, bez obawy, że ktoś mi zapier... ukradnie bagaż. Jak mam ochotę się wysikać, to autobus się zatrzymuje. Jak skończy mi się piwo, to też się zatrzymujemy i mogę dokupić. Można pośpiewać, potańczyć, pokrzyczeć i robić wiele innych rzeczy, które na pewno by przeszkadzały innym osobom podróżującym np. PKP. No i nie zależy mi na szybkim dotarciu do Bolkowa, lecz na rozpoczęciu zabawy już w czwartek, w busie :wink:
Wysłany: 2009-06-30 12:54
[quote:c591bcc8e4="dr_Faustus"][color=green:c591bcc8e4]
I na koniec to mysle, ze poradzimy sobie bez twoich cennych uwag.[/color:c591bcc8e4][/quote:c591bcc8e4]
nie uważam swoich uwag za "cenne". Pozatym forum jest do wyrażania swoich opinii czyż nie?
Jeśli zrobiłem Ci antyreklamę to przepraszam a jeśli nie to nie rozumiem czemu się pultasz?
skoro zbieracie sie ekipą ludzi dla których "pieniądze nie grają roli" (to znaczy taka która ma ich dużo) to OK. Chcialem tylko zwrócić uwagę ze znam kilka osób (których nie wymienię, i nie jestem to ja) które tez chcialyby jechać busem z Wami ale cena jest im wybitnie nie na rękę ze względu na to że "kasą nie srają". I trochę im przykro że nie mogą jechać z Wami dla których "pieniądze nie grają roli". Widocznie juz zapomnieliście czasy jak sami ledwo wiązaliście koniec z końcem.
I to właśnie te osoby organizują sie w grupki posiągowo -PKS-owe. Piszę to w ich imieniu bo resztki honoru nie pozwalają im zabrać głosu w tej sprawie.
Ogólnie żal dupę ściska ... Kiedyś myślało sie o wszystkich a nie tylko o tych z pełnym portfelem.
Shit on You all.
Piwinniście sie nazwać "Darkplanetowy Materialny Elitobus"
Zyczę szerokiej drogi :twisted:
enjoy the violence
Wysłany: 2009-06-30 14:32
Mnie nie stac na dom z basenem ale to znaczy ze mam miec pretencje do moich kumpli, ze je maja, zabronic im budowania domow z basenem czy kazac im sie na mnie zrzucic?
Cena busa w porownaniu z pkp to roznica paru piw to kwiestia wyboru czy wolisz jechac wygodniej czy wiecej wychlac a nie byc albo nie byc. Kazdy podejmuje sam ten wybor. Oczywiscie masz prawo sie wypowiedziec. Do nieczego to nie prowadzi ale zawsze jeden post do przodu
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2009-06-30 15:50
[quote:bedaafc1dc="Violator"]
Piwinniście sie nazwać "Darkplanetowy Materialny Elitobus"[/quote:bedaafc1dc]
a Ty - upierdliwy pacan.
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2009-06-30 17:14
[quote:dbbbd88945="amorphous"]Mnie nie stac na dom z basenem [/quote:dbbbd88945]
no nie gadaj... :wink:
[quote:dbbbd88945="amorphous"]Cena busa w porownaniu z pkp to roznica paru piw [/quote:dbbbd88945]
eee chyba parę litrów wódki :wink: bo pekap w 1 strone około 2 dych stoi :wink:
mi tam nie przeszkadza, jedzcie sobei busem jesli macie taka ochote :D ja tam dotre transportem po znajomości 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-06-30 19:18
[quote:e3ee3eb0ac="minawi"]pekap w 1 strone około 2 dych stoi[/quote:e3ee3eb0ac]
8O Jakim cudem? Do samego tylko Wrocławia pospieszny kosztuje prawie 4 dychy.
Wysłany: 2009-06-30 20:17
[quote:52b3678abf="Violator"]Kiedyś myślało sie o wszystkich a nie tylko o tych z pełnym portfelem.
Shit on You all.[/quote:52b3678abf]
Ale Marku, nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź... Czy sugerujesz, że sami sobie ustaliliśmy cenę autobusu i wpuszczamy do niego tylko tych, których na to stać? 8O
Zresztą ta lawina pretensji w stosunku do osoby, która bezinteresownie poświęca swój czas i nerwy na organizację wyjazdu, powtarza się co roku i naprawdę nie rozumiem, dlaczego niektórzy (nie mam na myśli Ciebie, Marku) sądzą, że wyjazd należy im się jak psu miska? A może tak włączyć się w organizację? Pomóc w czymś Faustusowi? Albo chociaż podziękować, zamiast ciągle narzekać, że coś się nie podoba? :roll:
Za zabawę z fekaliami dziękuję, zdecydowanie preferuję inne formy uciech seksualnych :twisted:
Wysłany: 2009-06-30 21:00
[quote:1e04503506="SCHWEIGENDE"][quote:1e04503506="minawi"]pekap w 1 strone około 2 dych stoi[/quote:1e04503506]
8O Jakim cudem? Do samego tylko Wrocławia pospieszny kosztuje prawie 4 dychy.[/quote:1e04503506]
ależ droga Schwei, osobowy a po co mi pospieszny
Wysłany: 2009-06-30 21:06
Fucktycznie :wink: , zapomniałam o osobowych :)
Wysłany: 2009-06-30 21:29
[quote:44e4145ab3="Violator"]Ogólnie żal dupę ściska ...[/quote:44e4145ab3]
[color=violet:44e4145ab3]Mnie żal ściska kiedy widze takie wypowiedzi. Jak sie wypowiadaj to o sobie (bo co Cię to w ogole obchodzi jak nie bierzesz udziału???), "ci inni, którym resztki honoru itp itd" języka w buzi nie mają? Bez urazy, ale ta dyskusja jest bez sensu. Jak wspomniał Amorphous, każdy sobie rzepkę skrobie i tyle. Uważam, że szanowni Moderatorzy powinni usuwać wypowiedzi nie związane strikte z tematem tego forum, bo chcąc się czegoś konkretnego dowiedzieć muszę się za każdym razem przebijać przez tysiące narzekań, nieistotnych komentarzy i biadoleń. [/color:44e4145ab3]
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2009-07-01 07:09
Inna sprawa, że cena busa byłaby niższa gdyby zebrał się komplet chętnych. Logicznym jest, że im mniej osób jedzie tym drożej cały interes wychodzi. W świetle powyższego pretensje o to, że cena skoczyła są równie bezsensowne jak pretensje do słońca o to, że wschodzi na wschodzie a zachodzi na zachodzie - zwłaszcza że o busie było wiadomo nie od wczoraj.
I prefer to remain silent
Wysłany: 2009-07-01 10:00
[quote:1df94da22a="dr_Faustus"][color=green:1df94da22a]Skoro taka dyskusja sie wywiazala, to moze sie ustosunkuje, w koncu zdaje sie ze te biedactwa uciemiezone do mnie maja jakis niewyjasniony zal...
Panie Violator[/color:1df94da22a]
[quote:1df94da22a="Violator"]
Jeśli zrobiłem Ci antyreklamę to przepraszam a jeśli nie to nie rozumiem czemu się pultasz?[/quote:1df94da22a]
[color=green:1df94da22a]zastanawiasz sie czy robisz mi antyreklame. Otoz uswiadom sobie, ze kto jak kto, ale ty nie jestes w stanie mi jej zrobic. A skoro zajecie przeze mnie wlasnego stanowiska w tej rozprawie nazywasz pultaniem sie to tylko potwierdza moje powyzsze slowa o "robieniu mi przez ciebie antyreklamy"
i dalej...
Twierdzisz, ze:[/color:1df94da22a]
(...)skoro zbieracie sie ekipą ludzi dla których "pieniądze nie grają roli" (to znaczy taka która ma ich dużo) to OK. Chcialem tylko zwrócić uwagę ze znam kilka osób (których nie wymienię, i nie jestem to ja) które tez chcialyby jechać busem z Wami ale cena jest im wybitnie nie na rękę ze względu na to że "kasą nie srają" (...)
(...)Piszę to w ich imieniu bo resztki honoru nie pozwalają im zabrać głosu w tej sprawie.
Ogólnie żal dupę ściska ... (...)[/quote:1df94da22a]
[color=green:1df94da22a]A ja chcialem zwrocic uwage na to, ze wiele osob wie dawno, ze jest cp, ale tez zadnej imprezy nie przepuszcza, przy kazdej zalewa paly i wtedy nie mysli, ze "kasa nie sra", jak to ujales. Zycie jest kwestia wyborow, sam sobie je ksztaltujesz i za nie odpowiadasz. Tylko, ze ja wiem, najlatwiej to pozniej skomlec i zawodzic jak zbity pies, miec pretensje do calego swiata, bo czegos sie chce, ale wczesniej sie nie mysli, ze moze warto cos sobie czasem odmowic. I wlasnie dlatego jedni pozniej jada spokojnie niczym sie nie przejmujac busem, a inni gniezdza sie w smierdzacych osobowkach, zas wracajac malo sobie oczu nie wykola, probujac zalapac sie na pks do Legnicy, czy Wroclawia. Dlatego tez wypraszam sobie, nie wyskakuj mi teraz z tekstami o solidarnosci i milosierdziu typu: [/color:1df94da22a]
Kiedyś myślało sie o wszystkich a nie tylko o tych z pełnym portfelem.
Shit on You all.
Piwinniście sie nazwać "Darkplanetowy Materialny Elitobus"[/quote:1df94da22a]
[color=green:1df94da22a]Co do powinnosci nazywania sie to proponuje ci "darkplanetowego mesjasza tych co maja resztki honoru" - a wg mnie to nie honor, tylko zwykly wstyd przed tym, ze gdyby przemowili to teraz kazdemu, a juz napewno wiekszosci moglbym powiedziec, ze o busie wiadomo nie od dzis, bylo myslec wczesniej. Wybacz, nie uwazam sie za lepszego, bogatszego czy "jakkolwiek pozytywnie bardziejszego", ale smieszy mnie takie zalosne ujadanie i jak to Zabcia okreslila - "jak co do czego to kazdy mysli, ze mu wszystko sie nalezy jak psu miska". [/color:1df94da22a]
[color=red:1df94da22a]
A wracajac do tematu - to sklad mamy juz ustalony, dwie osoby sie wykruszyly, wiec zamykamy liste. Dogramy tylko szczegoly mniejszego busa, pojawily sie nowe kwestie, dzieki ktorym cena bedzie rowniez mniejsza od zakladanej 115pln na poczatku, tak wiec dajcie tylko troszke czasu na dogranie tego. A szczegoly juz pozaforumowo kazdemu przekaze.[/color:1df94da22a]
[color=green:1df94da22a]
I slowo ostatnie do Mesjasza-Violatora - ciekaw jestem kiedy tobie by faja zmiekla, gdybys tak chcial dogodzic kazdemu, kto jedzie, zeby kazdy byl zadowolony, a nie tylko wymadrzac sie stojac z boku. Tak naprawde gowno wiesz jak to jest podejmowac sie organizacji czegokolwiek, na wieksza skale... Mysle, ze jakby co do czego przyszlo i by ci sie trafili tacy twego pokroju i ci, ktorych tak dzielnie reprezentujesz to by ci sie juz nie chcialo tak tutaj kogucic...
P.S. SZWEJKA i ZABCIA - DZIEKUJE [/color:1df94da22a][/quote:1df94da22a]
Faustus! to nie jest to że ja mam do Ciebie jakieś żale. poprostu przekazuję co mam do przekazania.
Czy MESJASZ? poprostu i tak już mam złą sławę mąciwody na tym portalu wiec jedna chryja w te czy we wte mi nie zaszkodzi już bardziej niż może :wink:
w pelni rozumiem Twoje zaangażowanie w organizację tego wyjazdu bo niedawno sam organizowalem wyjazd za granicę (tyle tylko że nie robilem tego sam)i wiem co znaczy gdy ktoś zadaje niewygodne i upierdliwe pytania zwlaszcza na forum publicznym. Ale pamiętaj że ZAWSZE ktoś takowe zada.
Dziękuję Ci za kulturalną i popartą argumentami dyskusję (a nie jebanie i wyzywanie od najgorszych praktykowane przez ostatnie dni przez osoby których nie wymienię).
Co mialem to powiedzialem i przekazalem.
I tym kończę swoją dyskusje na ten temat.
enjoy the violence
Wysłany: 2009-07-02 14:43
[color=darkred:be0dde7dff]No i całe szczęście, że już sobie wyjaśniliście cały temat bo swędził mnie już palec żeby to skasować. Jeżeli chcecie mogę usunąć te posty ale za waszą zgodą bo pasują trochę jak "pięść do nosa" w tym temacie.[/color:be0dde7dff]
Wysłany: 2009-07-02 20:36
[color=violet:4995f4e881]
AMEN![/color:4995f4e881]
Bad Girls Have More Fun ]:->
Wysłany: 2009-07-04 12:24
gerogoth Starem jedziesz ze pali paliwa za 150 zl od osoby ? ze szczecinka ? to jest 400 km do bolkowa a nie 2 tysiace
P.S. Minawi mozesz kogos zalatwic jeszcze to bedzie weselej po drodze hehe :)
Wysłany: 2009-07-04 12:30
Panie Doktorze - w końcu mogę się oficjalnie zabukować na wesoły AlkoBus do Bolkowa w tym roku. Mam nadzieję, że to nie zrobi jakiegoś problemu.
Keep Talking...
Wysłany: 2009-07-04 14:33
[quote:410cc65563="NorwegianWinter"]
P.S. Minawi mozesz kogos zalatwic jeszcze to bedzie weselej po drodze hehe :)[/quote:410cc65563]
Stary, myślę, że ze mną będzie wystarczająco wesoło 8) :wink: zapodamy sobie zimny łokieć przy jakiś tłustych bitach i jadziem :lol: szkoda, że żadnego promu po drodze nie będzie :D
w ogóle to sie zastanawiam czy może w srodę juz nie pojechać? hmm, jak myślisz Norweg?
Wysłany: 2009-07-04 17:23
nie wiem czy w srode bede mial jakis nocelg bede musial pogadac kiedy jedzie jedna osoba ktora zaltwia nocleg dlamnie hehe Promu niestety nie ma ale nic straconego bo wtedy myslalem ze ta lajba sie przekreci na srodku odry hehe
Wysłany: 2009-07-05 10:17
łe, to nie będziesz namiocikiem na polu? BUU FOCH :P
Wysłany: 2009-07-05 14:57
[quote:9360f2011b="minawi"]
w ogóle to sie zastanawiam czy może w srodę juz nie pojechać? hmm, jak myślisz Norweg?[/quote:9360f2011b]
Norweg jedzie z nami w peletonie
Life is complex: it has both real and imaginary components