Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Sleeping Sun - Suomi Night. Strona: 2

Artykuł: Sleeping Sun - Suomi Night

Wysłany: 2009-03-18 13:21

Sonata Arctica- "San Sebastian" i może "Silver Toungue"
Stratovarius - "Destiny" -wiem, że długie..

Wysłany: 2009-03-18 13:56

Diesel (Anciliae)
Diesel
Generalna Żubernia

Ze szwedzkiej muzyki, to najbardziej popularna jest ABBA :D

A tak ogólnie, to mnie na 95% nie będzie, bo mi się transport nadarzył w jedno fajne miejsce i wybywam z wlkp.

Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Wysłany: 2009-03-18 15:05

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

hmm za dużo fińskich dobrych zespół jest na jedną noc;] tydzień by się przydał;]
hmm... misplaced SA i sansebastian na ożywienie tłumu XD?

My hatred burns through the cavernous deeps

Wysłany: 2009-03-18 18:28

[color=violet:cd72ae2abb]Oczywiście, impreza jest w SOBOTE 21 marca Czeski błąd :) A Nightwishowe życzenia jakieś???[/color:cd72ae2abb]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Wysłany: 2009-03-18 19:18

Koniecznie więcej Korpiklaani! Prosiłabym o "Native Land", "Spirit of the forest" i oczywiście "wooden pints".
Kolejne życzenia to:
Kivimetsan Druidi "Kristallivuoren Maa",
bardzo dobra propozycja już padła i się dołączam: Fintrol "Trollhammaren"
Mam nadzieję, że moje życzenia zostaną spełnione :) Już się nie mogę doczekać imprezy :D

Wysłany: 2009-03-18 19:47

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

a skądś tą panią wyżej znam. Nightwishowe? Over the hills and far away w wykonianiu sonaty ;]

Wysłany: 2009-03-19 07:43

[quote:75a5ef085c="khaash"]a skądś tą panią wyżej znam. Nightwishowe? Over the hills and far away w wykonianiu sonaty ;][/quote:75a5ef085c]

[color=violet:75a5ef085c]Ta piosenka nie jest Nightwisha... To cover Garye'go Moore'a:D[/color:75a5ef085c]

Wysłany: 2009-03-19 08:39

zdecydowanie wole oryginał :)

.

Wysłany: 2009-03-19 09:33

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

Patrzcie jaki jestem nieuk;] hmm osobiście proszę o coś co padło już - Ever Dream no i klasyk - Nemo

Wysłany: 2009-03-19 10:15

Njatłiszowe? Jasne.
-"Sacrament of Wilderness"
-"The Pharaoh Sails to Orion"
-"Wanderlust"

Wysłany: 2009-03-19 10:18

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

wishmaster w wersji missheard?

Wysłany: 2009-03-19 23:25

Ensiferum-Old man (Vainamoinen)
Ensiferum- Little dreamer (Vainamoinen 2)

I nie fińska ale skandynawska kapela Opeth-Harlequin forest chyba że nie przejdzie :P

Niestety nie dotrę na tą imprezę chociaż obiecałem- będe w tym czasie na Opeth właśnie w Stodole.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2009-03-20 15:11

[quote:2b722968a9="Raven"]Ensiferum-Old man (Vainamoinen)
Ensiferum- Little dreamer (Vainamoinen 2)

I nie fińska ale skandynawska kapela Opeth-Harlequin forest chyba że nie przejdzie :P

Niestety nie dotrę na tą imprezę chociaż obiecałem- będę w tym czasie na Opeth właśnie w Stodole.[/quote:2b722968a9]

[color=violet:2b722968a9]Nie będzie Cię??? Zdrajco Mam nadzieje, że będziesz się dobrze bawił na Opeth Szwedów nie zagramy ale resztę jak najbardziej, nawet z dedykacją :D hihi:D[/color:2b722968a9]

Wysłany: 2009-03-20 16:43

Jak to Szwedów nie gracie, tożci oni graniczą tam przecie!
Mustasch - Into The Arena bądź Black City.

Szwecja tak bliziutko Finlandii jest, no!
Ja chce Mustasch'a!!!

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2009-03-20 18:22

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Jak już wspominałam stronę postów wcześniej - przydałaby się generalnie SKANDYNAWSKA impreza ze wszystkimi zajebistymi kawałkami tych 3 państw :D No to może na następnej edycji? Wtedy dorzucę całą koopę propozycji muzycznych
A Fińczyków to ja wolę generalnie na żywo bardziej 8) :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2009-03-20 20:04

[quote:7efac5aba6="minawi"]Jak już wspominałam stronę postów wcześniej - przydałaby się generalnie SKANDYNAWSKA impreza ze wszystkimi zajebistymi kawałkami tych 3 państw :D No to może na następnej edycji? Wtedy dorzucę całą koopę propozycji muzycznych
A Fińczyków to ja wolę generalnie na żywo bardziej 8) :lol:[/quote:7efac5aba6]

Na żywo Słuchać? Czy w łóżku? :P

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2009-03-20 20:47

A mi tam się podoba fakt, że impreza jest fińska a nie skandynawska. Wiele, WIELE zespołów by się nie pojawiło, gdyby pozwolić zalać playlistę Szwecji i Norwegii.

Wysłany: 2009-03-20 21:55

Nie - po prostu impreza bylaby dłuższa i bardziej zróżnicowana. Ale tak jak ktoś przedemną napisał imprezę ogolnoskandynawską można zrobić następnym razem. Albo - rozpędzę się teraz- zrobić cykl imprez skandynawskich i za każdą edycją kraj przewodni np teraz finlandia za miesiac norwegia itp itd i tak w kółko :D

Wysłany: 2009-03-21 01:04

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

lub zorganizować tydzień skandynawski;] nie no ogólnie to trzeba by wtedy podzielić jeszcze na gatunki albo Szwecje powtarzać 7 razy

Wysłany: 2009-03-21 13:54

[color=violet:62ac331ec9]Ręka... Noga... Mózg na ścianie zaczynamy odliczanie... Jeszcze 6 godzin...[/color:62ac331ec9]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło