Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Amphi Festival 2009. Strona: 2

Artykuł: Amphi Festival 2009

Wysłany: 2009-07-17 10:38

[quote:09a0fb30e8="Attack"]poznań w tym roku bedzie silnie reprezentowany :][/quote:09a0fb30e8]

Posen szturm

"All influence is immoral"

Wysłany: 2009-07-17 12:45

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:d189e07e20="Aphra_Sayuri"][quote:d189e07e20="Attack"]poznań w tym roku bedzie silnie reprezentowany :][/quote:d189e07e20]

Posen szturm[/quote:d189e07e20]

ja, ja, das is gut 8) Posen uber alles :twisted:
ja już szykuję mix jaegermeistera z tigerem :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2009-07-20 21:32

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Było świetnie - dzięki ekipie za transporcik i towarzycho :)

Najbardziej pozytywne zaskoczenie festiwalowe - Omnia :D Oraz dobre występy większości obstawianych przeze mnie składów i całkiem udane afterki do 4 w nocy :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2009-07-21 09:54

Wyjazd git majones
Nie spodziewalem sie ze bedzie az tak fajnie :)
Dzieki dla wszystkich za towarzycho :)

i'm.the.bitch.you.hate

Wysłany: 2009-07-21 12:10

niemiecka organizacja :]

rewelacja

no i EBMowcy rządzili (%) - zadziwiajco mało latexu :P:

no i definitywnie żyrandole są de-mode i passe'

muzycznie doskonale: Covenant, Diorama, F242, Jaeger90, Hocico + oprawa, Camouflage, PanzerAG, FOTN... uau

Wysłany: 2009-07-21 13:38

Pojedziesz do Bolkowa to sie naogladasz lateksow i firan :)
A niemiecka publika faktycznie wymiata - kociol jak na dobrym metalowym koncercie i latajace lokcie :)

i'm.the.bitch.you.hate

Wysłany: 2009-07-21 14:22

[quote:b1dcd40f4a="minawi"]Było świetnie - dzięki ekipie za transporcik i towarzycho :)

Najbardziej pozytywne zaskoczenie festiwalowe - Omnia :D Oraz dobre występy większości obstawianych przeze mnie składów i całkiem udane afterki do 4 w nocy :wink:[/quote:b1dcd40f4a]

Widzę, że mamy kącik podziękowań to i ja się dołączę:))) Dzięki każdemu z ekipy za wszystko (lub każdemu z osobna za poszczególne elementy - za towarzycho, za transport (samochodowy i koleją przez most z kłódkami, za niesienie torby (lol...), za bieganie od koncertu do koncertu, za aftero-imprezowanie... i... całą resztę, którą trudno wymienić:)))

Ps. co do Omni, to popieram - bardzo milutkie megapoztywne zaskoczenie!

A tu foty:

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=7833

"All influence is immoral"

Wysłany: 2009-07-22 12:55

No i dotarło się do domu, po muzycznym doładowaniu! Z roku na rok impreza staje się coraz lepsza a organizacja stoi na najlepszym poziomie. Co do muzyki: najwyższe oceny dla Covenanta, Hocico i "dinozaurów" z Front 242 - tu akurat nie mogło być zaskoczenia, zwłaszcza, że pożegnali się wspólnie odśpiewanym "Headhunter-em" (1,2,3,4):)
Trochę słabo wypadł McCoy, mogło być trochę mocniej, ale i tak fajnie było go zobaczyć na żywo.

Generalnie: świetna muzyka, dobra zabawa i lepsze nastroje...do przyszłego roku?:)
Aha! Jakby co jeden z niemieckich kolegów polecał Mashinenfest w październiku w Essen - jak to określił, "pure industrial":) Strona internetowa tej imprezy jest w trakcie budowy, więcej informacji na temat festiwalu, będzie można znaleźć pod koniec lipca.

Refuse/Resist

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło