Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Jak się wykręcić z wesela w dniu koncertu Depeche Mode?Help!. Strona: last

Jak się wykręcić z wesela w dniu koncertu Depeche Mode?Help! Wysłany: 2009-01-06 21:00

lacrima (Bicz)
lacrima
Oborniki/Poznań

No to klops...I w Was, szanowni mieszkańcy DP, jedyna nadzieja..może ktoś podsunie doskonały pomysł...
Problem jest nie byle jaki - nie mam pojęcia, co zrobić, co wymyślić, by wykręcić się z wesela w rytmach Disco Pe, które przypada akurat w dniu koncertu Depeche Mode czyli 23 maja!! A trzeba się wykręcić tak, by starszyzna się na wieki nie obraziła a rodzina nie wyklęła... :o . Na razie brak pomysłu...Pomóżcie więc - bo co jak co, ale koncertu DM za nic w świecie nie chcę opuścić...HELP!!

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Wysłany: 2009-01-06 22:17

Jeżeli to jest Twoje wesele to będzie bardzo ciężko :twisted: :twisted:

forever alone immortal

Wysłany: 2009-01-06 23:18

Moze jakies szkolenie w pracy? I musisz wyjechać w końcu do maja może Ci takie wpaść a rodzinka raczej nic nie wskóra w końcu praca to praca ^^

If only I knew what I know today... I would hold you in my arms, I would take away the pain...

Re: Jak się wykręcić z wesela w dniu koncertu Depeche Mode?H Wysłany: 2009-01-12 12:08

[quote:799c23b7ee="lacrima"]No to klops...I w Was, szanowni mieszkańcy DP, jedyna nadzieja..może ktoś podsunie doskonały pomysł...
Problem jest nie byle jaki - nie mam pojęcia, co zrobić, co wymyślić, by wykręcić się z wesela w rytmach Disco Pe, które przypada akurat w dniu koncertu Depeche Mode czyli 23 maja!! A trzeba się wykręcić tak, by starszyzna się na wieki nie obraziła a rodzina nie wyklęła... :o . Na razie brak pomysłu...Pomóżcie więc - bo co jak co, ale koncertu DM za nic w świecie nie chcę opuścić...HELP!![/quote:799c23b7ee]

najlepszy spozób to : SRACZKA !!!!!!!!!!!!! na to nie ma mocnych :)

.

Re: Jak się wykręcić z wesela w dniu koncertu Depeche Mode?H Wysłany: 2009-01-12 20:42

lacrima (Bicz)
lacrima
Oborniki/Poznań

[quote:bcfc6da85b="Harlequin"][quote:bcfc6da85b="lacrima"]No to klops...I w Was, szanowni mieszkańcy DP, jedyna nadzieja..może ktoś podsunie doskonały pomysł...
Problem jest nie byle jaki - nie mam pojęcia, co zrobić, co wymyślić, by wykręcić się z wesela w rytmach Disco Pe, które przypada akurat w dniu koncertu Depeche Mode czyli 23 maja!! A trzeba się wykręcić tak, by starszyzna się na wieki nie obraziła a rodzina nie wyklęła... :o . Na razie brak pomysłu...Pomóżcie więc - bo co jak co, ale koncertu DM za nic w świecie nie chcę opuścić...HELP!![/quote:bcfc6da85b]

najlepszy spozób to : SRACZKA !!!!!!!!!!!!! na to nie ma mocnych :)[/quote:bcfc6da85b]

Też nad tym myślałam...nawet nad tzw. grypą żołądkową...Tylko, żeby było wszytko realistycznie, trzeba było by dostać gdzieś sztuczne pawie...i odpowiedni zapaszek w flakonie...Ale gdzie jest sklep ze śmiesznymi rzeczami??????? :? :P

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło