Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ragnarok Online. Strona: last

Ragnarok Online Wysłany: 2008-11-05 16:46

Drathir (Diabolista)
Drathir
Lublin/radom(rzadko ;p)/czasami krako...

czy sa tu jacys gracze RO?

ja osobiscie spedzilem nad ta gra prawie 2 lata(pare serwerow sie przewinelo...od KDR, abhRO, chwilke dKDR i Auri[nie lubie HR o.O], chwilke legacy, i obecnie EternityRo-zalozmy bo mam mala przerwe )...moze grafika pozostawia wiele do zyczenia, jednak grywalnosc, klimat i niektore rozwiazania porzewyzszaja jej graficznie lepszych konkurentow. Do tego dynamika, ktorej niebywale brakuje(w stosunku do RO) w wowie. I przedewszystkim swiat M&A...

CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"

Wysłany: 2008-11-06 17:53

Drathir (Diabolista)
Drathir

heh...ja wlasnie gralem glownie na woe(co jakis czas...1,2,3,..w tygodniu sa War Of Empyrium - cale gildie walcza o zamek a sojusz/gildia broni)...zreszta kto zaineteresowany niech wpisze sobiena youtubie woe...choc jak ktos noigdy nie gral bedzie mus ie ciezko polapac w filmiku i natloku skilli.

CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"

Wysłany: 2009-01-10 20:04

Drathir (Diabolista)
Drathir

dokladnie...wszystko zalezy od serwa...i ludzi na nim grajacych...ja nawet zaczynajac(2 lata temu) mialem kupe frajdy z gry...hmmm...smiem nawet twierdzic ze poczatki sa ciekawsze jak jeszcze nie znamy calej mechaniki gry, nie skupiamy sie na rzeczach ktore "pro" gracz winien miec i nie popadamy w monotonie...niemniej ejdnak, grajac juz jakis czas gra sie wlasnie glownie dla woe i znajomych

Wysłany: 2012-11-21 19:31

BloodySun (Bicz)
BloodySun
Bielsko-Biała

Poświęciłam na RO parę lat życia, niestety w końcu stało się to takim moim małym nałogiem i dla własnego dobra musiałam przestać ;D Jednak cały czas mam ochotę do tego powrócić. Zawsze niesamowicie mnie ta gra wciągała

"Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię" - Johan Wolfgang Goethe

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło