Wysłany: 2010-05-27 09:22
kolejny tydzień z rzędu trafiam na idiotę, który sam nie wie czego chce.
niedługo przestanę mieć kumpli chyba, bo większość z nich:
- dziadzieje,
- pantofli się,
- nic nie widzi poza pracą,
- jest dziecinna,
- jest niekonsekwentna
.
.
.
.
ciąg dalszy nastąpi.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-05-28 21:16
Od kilku godzin staram się napisać pracę zaliczeniową na wtorek. Niestety dopadło mnie coś takiego jak "brak weny" i jestem na etapie wlepiania oczu w czystą kartę worda próbując sklecić choć jedno sensowne zdanie :/
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-05-31 12:40
[quote:64dad95b4b="Nozdormu"]Dopadło mnie przeziębienie ;/[/quote:64dad95b4b]
Ha! Wiedziałam że tak będzie
Wysłany: 2010-05-31 15:28
ząb mnie napie*dala!!!!
Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech. - I. Kant
Wysłany: 2010-06-06 21:00
Skasowałem moje wszystkie 500 zdjęć z aparatu, bez ówczesnego ich zapisania na kompa;/. Po prostu tak wkurwiony jak dzisiaj to chyba nigdy nie byłem, aż miałem ochotę coś rozpierdolić :/ :/
Wszystko się kiedyś kończy
Wysłany: 2010-06-06 21:46
Całą noc i dzisiejszy dzionek[o 5:30] spędziłam w kiblu rzygając.Wcześniej kumpel kupił lichą kiełbasę na ognicho i stąd ten efekt.I teraz mnie brzuch boli...Ku*wa!
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Wysłany: 2010-06-06 23:21
Mały (wielki) stres, związany z pewną sprawą ale na szczęście wszystko się normuje :) będzie dobrze :) Jak to mówi stare przysłowie: "Co nas nie zabije to nas wzmocni"
Wysłany: 2010-06-06 23:35
Po czterodniowym weekendzie jutro do pracy
[img:2d371c573f]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:2d371c573f]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-06-07 09:33
Pada
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-06-07 12:08
Wszystko niemiłe.
Może łikend przyszły się uda. Może dziś wypłatę da i będę mogła zapomnieć o całym świecie.
Może choć jeden plan wypali...
Ale wszystko mi mówi, że zbliża się wielka dolina. Taka kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa zajebista.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2010-06-08 10:23
Jest dopiero 10 a juz taki zaduch ze cala mokra jestem;/
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-06-08 14:40
Piękna, śliczna, cudowna pogoda, idealna na spacer lub wylegiwanie się na trawce, a ja co? Oczywiście muszę siedzieć i k**wa zakuwać Już nawet mój chłopak dzisiaj zrobił sobie dzień lenistwa i obijania się a ja nawet chwili wytchnienia nie mam :/ Oczywiście, jak już będę miała wolne to pewnie zacznie padać, zrobi się zimno i tym samym znów będę zamknięta w czterech ścianach
Wysłany: 2010-06-08 15:31
A ja w pracy do 21
Wysłany: 2010-06-09 19:31
Niemalże się ugotowałam na tym Słońcu, które jest winne brzydkiej plamki na mojej ręce dzisiaj powstałek.
Koszmar.
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Wysłany: 2010-06-09 19:58
Przez cały dzień nie miałam internetu i dopiero teraz udało mi się wysłać pracę zaliczeniową Mam nadzieję, że wykładowca jeszcze mi ją przyjmie...
A poza tym cudna pogoda a ja dalej siedzę zamknięta w czterech ścianach i się uczę. Najs :/
Wysłany: 2010-06-10 15:38
W dalszym ciągu się gotuje...
"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera
Wysłany: 2010-06-10 17:49
JA tez....taki upal jest dla mnie masakryczny :/
Wysłany: 2010-06-10 18:55
Nie zaliczyłam koła z metodologii nauk społecznych, w poniedziałek czeka mnie poprawa nieprzespane noce i tydzień zakuwania poszły na marne
Wysłany: 2010-06-12 00:25
Za cholerę nie chce mi się iść spać, a rano będzie płacz i zgrzytanie zębów
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Wysłany: 2010-06-12 18:56
[quote:1ec17b0105="Nozdormu"]Zjadłem parę mrówek, które w niewiadomy sposób znalazły się w moim pączku[/quote:1ec17b0105]
bleeeeeee...
A aj sobie siedze clutki dzień przy pisaniu pracy i uczeniu się na koło. I już ma serdecznie dość. Od początku czerwca nic innego nie robię tylko albo coś piszę albo się uczę. A tu jeszcze ponad dwa tygodnie za******lania ;/