Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Call Of Duty - World At War. Strona: 8

Wysłany: 2012-03-04 19:17

Wolfenstein jest fajny, chociaż Return to Castle bardziej mi się podobał. Jednak COD jest trudniejszy. :)

Chrzanić multi

Wysłany: 2012-03-04 19:23

E, ja mam większy problem w Wolfensteinie z mordowaniem wroga...

Call Of Duty & Medal Of Honor Wysłany: 2012-03-04 19:50 Zmieniony: 2012-05-03 22:28

Poczekaj Alpha-Sco ,aż przyjdzie zmierzyć się tobie z bossami w Wolfensteinie

Na filmiku wygląda to na łatwiznę :) ale nie tak łatwo pójdzie z tym gościem hehe

COD przechodzi się z zamkniętymi oczami,bo nie ma w nim bossów hehehe,przyznaję że niektórzy bossowie w Wolfensteinie są dosyć upierdliwi,a finałowy boss doprowadzał mnie do szału,no i nie ma w nowym Wolfensteinie mojego ulubionego powiedzonka z Return To Castle Wolfenstein,a mianowicie "Achtung intruder" a co do Return to Castle Wolfenstein,to zupełnie inna bajka ,która nie podlega dyskusji

[img:2939e81267]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:2939e81267]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2012-03-05 18:38

No co Wy, przecież w Wolfensteinie korzysta się z super mocy, z którymi łatwiej mordować! :) A w COD co chwila granatami obrywałam. :P Cholerne granaty. :) Ten końcowy boss w Wolfensteinie- za pierwszym razem musiałam obejrzeć filmik, jak go przejść, ale nie jest źle. W ogóle nie lubię bossów w grach, bo przeważnie jest kiszka z nimi.

Chrzanić multi

Call Of Duty & Medal Of Honor Wysłany: 2012-03-06 21:17 Zmieniony: 2012-05-03 22:28

Bossy w Wolfensteinie,toż to profanacja kultu poprzednich dwóch części,a przejście CoD czy MoH,to bułka z masłem :)

[color=green:0cabab9f3b]Medal of Honor Warfighter[/color:0cabab9f3b]

W nowym Medlu do akcji wkroczy Polski elitarny oddział GROM

[img:0cabab9f3b]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:0cabab9f3b]

Wysłany: 2012-03-07 22:58

[quote:71c6aa5b4b="HardKill"]przejście CoD czy MoH,to bułka z masłem :)[/quote:71c6aa5b4b]

Może dlatego, że nie jestem przyzwyczajona do gier typowo "żołnierzykowych". :)

[quote:71c6aa5b4b="HardKill"]W nowym Medlu do akcji wkroczy Polski elitarny oddział GROM [/quote:71c6aa5b4b]

Fajnie! Ale czad!

A co do bossów w Wolfensteinie, to w Return to Castle był Ubersoldat. :) No i zmartwychwstały książę na końcu. Aha, i ten misiu w kościele. :)

Chrzanić multi

Call Of Duty & Medal Of Honor Wysłany: 2012-04-23 18:40 Zmieniony: 2012-05-03 22:28

[color=YELLOW:9738dedbcd]Medal of Honor: Warfighter > premiera 23 Października 2012 roku !!! [/color:9738dedbcd]

[color=YELLOW:9738dedbcd]Oficjalna zapowiedz kolejnej odsłony z serii Call of Duty: Black Ops 2 nastąpi 1 maja,a tą datą jest prawdopodobnie 13 listopada 2012 roku [/color:9738dedbcd] 13 listopada jest drugim wtorkiem miesiąca, a właśnie wtedy na rynku debiutowała większość z poprzednich części cyklu

[img:9738dedbcd]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:9738dedbcd]

Wysłany: 2012-04-24 14:41

Już kolejna część CODa? Przecież dopiero co MW3 wyszło... Oo

Wysłany: 2012-11-04 18:07 Zmieniony: 2012-11-11 20:30

[color=YELLOW:15d10708a7]Studio Treyarch podało minimalne wymagania sprzętowe gry Call of Duty: Black Ops II. Tytuł zaoferuje wsparcie dla bibliotek DirectX 11, więc do jego uruchomienia będzie potrzebny system operacyjny Windows Vista SP2 / Windows 7 lub nowszy. Po raz pierwszy w historii cyklu, w jego najnowszą odsłonę nie będą mogli zagrać posiadacze systemu operacyjnego Windows XP.[/color:15d10708a7]

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Core 2 Duo E8200 2,66 GHz / Phenom X3 8750 2,4 GHz
Pamięć operacyjna: 2 GB (dla systemu 32-bit) / 4 GB (dla systemu 64-bit)
Karta grafiki: GeForce 8800GT, Radeon HD 3870 (512 MB pamięci)
System operacyjny: Windows Vista SP2 / Windows 7

Jestem bardzo, ale to bardzo zawiedziony faktem,że nie przyjdzie mi zagrać w najnowszego Call'a pozbawienie graczy bazujących na systemie operacyjnym XP oznacza tylko jedno,tym razem nie będzie rekordu sprzedaży.

No cóż po: Battlefield 3 , Medal of Honor: Warfighter , nie pogram sobie i w to > Call of Duty: Black Ops II

Jestem normalnie tym faktem w*******y! ,no cóż wygląda na to że zagram w Call of Duty: Black Ops II ,Medal of Honor:Warfighter ,Battlefield 3 na konsoli Xbox360 którą to już zdecydowanie chcę kupić nurtuje mnie tylko jedno ,a w zasadzie kilka pytań ,czy kupić wspomnianą konsole już teraz...? czy poczekać na konsole nowej generacji...? i jeszcze jedno ,czy obecnie wydawane gry i wcześniejsze wydawane na Xbox360 będą działać na konsoli Xbox nowej generacji..? wszelkie sugestie z waszej strony mile widziane ,za które to z góry dziękuję ,bo w temacie konsol jestem zupełnie zielony

No i stało się, dzisiaj kupiłem Xboxa360 , z grą która nie pójdzie mi na PC pod XP, a tą moją pierwszą grą na Xboxa360 jest oczywiście Battlefiled 3, w kolejce gierek do kupna na Xboxa czekają: Call of Duty Black Ops 2, oraz Medal of Honor: Warfighter, powód ten sam, brak wsparcia dla XP, kit im w oko, jak nie na PC pod XP, to na razie ataken będzie na Xboxsie, do póki nie znajdą się pieniążki na złożenie nowego PC po Windowsa 7
[img:15d10708a7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:15d10708a7]

[color=YELLOW:15d10708a7]Medal of Honor: Warfighter debiutuje na terenie USA[/color:15d10708a7]

Pierwsze 15 minut z Medal of Honor: Warfighter

Dzisiaj w media miałem to w łapkach niestety cena na Xbox'a, dla mnie zaporowa cóż poczekam z kupnem Medal of Honor: Warfighter na konsole, może trafi się okazja za nie długi czas kupić to nie co taniej *_*

I chyba dobrze się stało że cena na konsole, w dniu premiery Medal of Honor: Warfighter, okazała się dla mnie zaporowa już pierwsze wrażenia graczy i części recenzentów, okazują się być druzgocące, dla kolejnej odsłony MoH:Warfighter.Moja wcześniejsza klątwa za brak wsparcia dla XP, w nowej odsłonie MoH, rzucona na EA Games chyba zadziałała, tym razem nie będzie rekordu sprzedaży!!! To koniec świetności serii, a szkoda wielka, no chyba że EA Games pierdolnie się młotkiem w łeb, i powróci do tego co gracze w tej zasłużonej serii uwielbiają najbardziej, czyli klimaty II wojny światowej!!!

Za pewne kiedyś zagram z ciekawości w Medal of Honor: Warfighter, jak gierka trafi do konsolowej serii Classic.Teraz cała moja nadzieja skupia się na kolejnej odsłonie, równie kultowej serii Call of Duty: Black Ops II *_*

[color=YELLOW:15d10708a7]O czym gadają w sieci...? Call of Duty: Modern Warfare 4 od Infinity Ward, z kapitanem Pricem...?[/color:15d10708a7]

Zamówiłem dzisiaj w necie Call Of Duty 3 na Xbox'a 360

Przeglądając dzisiaj neta trafiłem na bardzo ciekawego Boxa na Xbox'a 360.

[color=green:15d10708a7]Call of Duty: The War Collection[/color:15d10708a7]

- Call of Duty 2
- Call of Duty 3
- Call of Duty: World at War

Oczywiście grałem już wcześniej w te trzy kultowe części CoD na PC, ale nie pogardził bym tym wydaniem na Xbox'a ciekawe czy wyszło to w Polsce...? jak już to mogli dołożyć jeszcze CoD 1, był by wtedy śliczny komplecik *_*

A tak przy okazji zbliżającej się premiery Call of Duty: Black Ops II

[color=YELLOW:15d10708a7]Upadek Call of Duty - historia serii[/color:15d10708a7]

Od bohatera do zera?: Więcej na ten temat > TU <

Ciekaw jestem waszego zdania na temat serii CoD. Co stało się z tą kultową serią...? dobre pytanie, dlaczego szanowany FPS stał się częstym obiektem drwin wśród graczy.

[img:15d10708a7]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:15d10708a7]

Wysłany: 2012-11-12 21:03

[quote:431f1b4e8f="HardKill"]

Ciekaw jestem waszego zdania na temat serii CoD. Co stało się z tą kultową serią...? dobre pytanie, dlaczego szanowany FPS stał się częstym obiektem drwin wśród graczy.

[img:431f1b4e8f]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:431f1b4e8f][/quote:431f1b4e8f]

Ogólnie to oczekiwania i wymagania graczy sa większe,to jest normalne i co za tym idzie normalką jest narzekanie i pitolenie graczy kiedy ich oczekiwania nie pokrywaja sie z koncepcja zabawy tworcow serii.
W moim przypadku zawiesilem sie gdzies przy COD3,potrzebny wiekszy skok technologiczny rekompensujacy strate czasu

Wysłany: 2012-11-12 22:13 Zmieniony: 2012-11-12 22:23

Generalnie moja miłość do CoD skończyła się na CoD 3, do tego dodałbym jeszcze CoD: World At War, jak widać to co minie fascynowało w CoD to klimaty II wojny światowej. Oczywiście grałem we wszystkie części CoD, łącznie z Black Ops, jednak osadzenie gry w klimatach zimno wojennych, czy też współczesnych wojenek to już nie to, już nie ten klimat. Na pewno zagram w CoD: Black Ops II, tyle że już wyłącznie z czystej ciekawości. Szkoda wielka że tak zasłużone i kultowe serie jak CoD & MoH zeszły na psy. Nie opuszcza mnie jednak nadzieja, że przyjdzie mi jeszcze kiedyś zagrać w CoD & MoH, osadzonych w klimatach II wojenki cóż marzenia nic nie kosztują

A co do koncepcji zabawy twórców serii. Jeśli twórcy robili by gry tylko dla siebie,to oki, ale to nasze pieniążki zasilają ich portfele, wobec czego koncepcja zabawy twórców powinna się pokrywać z oczekiwaniami graczy. Moje wymagania nie są zbyt wielkie, dla mnie każde kolejne część CoD & MoH mogły by być w tej samej grafice co pierwsze CoD & MoH, byle by pozostał klimat II wojenny.

[img:9ff0e7e0c0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:9ff0e7e0c0]

Wysłany: 2012-11-12 22:52

[quote:b8a74ed2f9="HardKill"]

A co do koncepcji zabawy twórców serii. Jeśli twórcy robili by gry tylko dla siebie,to oki, ale to nasze pieniążki zasilają ich portfele, wobec czego koncepcja zabawy twórców powinna się pokrywać z oczekiwaniami graczy.

[img:b8a74ed2f9]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b8a74ed2f9][/quote:b8a74ed2f9]

Zawsze mozesz wyrazic dezaprobatę z tego powodu,walnac tworcow po rogach i zostać małym piratem.

Wysłany: 2012-11-13 18:17 Zmieniony: 2013-11-04 19:51

[color=YELLOW:7e6f003b49]Pierwsze 15 minut kampanii > Call of Duty: Black Ops II[/color:7e6f003b49]

Kto już ataken w CoD:Black Ops II...?

[color=YELLOW:7e6f003b49]Kolejna część Call of Duty w 2013...?[/color:7e6f003b49]

Prace nad kolejną odsłoną Call of Duty są już zaawansowane, mimo że gra Call of Duty: Black Ops II dopiero co zadebiutowała.Jeśli wierzyć doniesieniom, akcja kolejnej części Call of Duty, będzie rozgrywać się w świecie znanym z odsłon z podtytułem Modern Warfare.

Głównym bohaterem ma być rzekomo zahartowany weteran wojenny po trzydziestce, wyznający nihilistyczną filozofię życia – Ben Burke (imię i nazwisko są nazwami kodowymi).

Prawdopodobnie jeszcze przez jakiś czas koncern Activision będzie milczał na temat kolejnej odsłony Call of Duty. Nie ulega jednak wątpliwości, że studio Infinity Ward pracuje nad kontynuacją serii.

Info: gry-online.pl

Gra ma trafić ponoć na konsole obecnej generacji (Xboksa 360 i PlayStation 3). Co jest dosyć zaskakującą informacją w obliczu coraz większej liczby doniesień, według których w przyszłym roku na rynku powinny pojawić się konsole nowej generacji. Całkiem możliwe też, że Sledgehammer Games zlecono stworzenie przyszłorocznego Call of Duty, które trafi jeszcze na „stare” platformy, podczas gdy Infinity Ward zajmuje się next-genowym CoD-em.

Info: cdaction.pl

Nie powiem żeby wiadomość o kolejnej części CoDa jakoś mnie zelektryzowała, nie zagrałem jeszcze w Call of Duty: Black Ops II, a już pierdzą o kolejnej części CoD. No nie powiem, gdyby kolejna część CoDa osadzona była by w klimatach II wojenki, to i owszem posrałbym się z radości hehehe, no ale niestety, na to się raczej nie zanosi.

[color=YELLOW:7e6f003b49]Jeśli ma ktoś na sprzedaż Call Of Duty 3 (Xbox 360) w stanie idealnym, chętnie odkupię, zafoliowaną nówką też nie pogardzę[/color:7e6f003b49]

Chęć kupna Call Of Duty 3 na Xboxa 360, nadal aktualna *_*

Jakiś czas temu nabyłem Medal of Honor: Warfighter, na Xboxa360, bo mój PC tego nie pociągnie, kupiłem tylko dla tego że mam kumpla w Saturnie, który jest kierownikiem między innymi działu z grami, i załatwił mi nowego Medala w bardzo korzystnej dla mnie cenie nie że bym się jarał tym nowym Medalem, kupiłem bardziej z ciekawości jaki on naprawdę jest. Choć z tego co widziałem i czytałem w necie, nowy Medal jest po prostu kiszką *_* no ale jak się grało we wszystkie wcześniejsze części, głupio było by choćby z ciekawości, nie zagrać w tego nowego *_* a mamy początek zimy, więc trzeba robić zapasy, na te długie zimowe wieczorki :-)

Wczoraj nabyłem Call Of Duty:Black Ops II (Xbox 360), co do nowego Calla, tekst jak po wyżej *_*

[color=YELLOW:7e6f003b49]Call of Duty: Ghosts - pierwszy zwiastun![/color:7e6f003b49]

Activision opublikowało teaser tegorocznej odsłony cyklu o podtytule Ghosts.

GRA ukaże się nie tylko na next-genach, ale także na PC, X360 i PS3, BĘDZIE to zupełnie nowy rozdział cyklu z nowymi bohaterami, fabułą i - co ważne - światem. Call of Duty: Ghosts tworzony będzie na nowym w końcu siniku.

A pro po Call Of Duty: Black Ops II, właśnie skończyłem tą grę na Xbox'sie, i odwołuję wszystko co złego powiedziałem na temat Black Ops II, gra ku mojemu miłemu zaskoczeniu jest naprawę świetna i ku swojemu zdziwieniu, czekam z niecierpliwością na Black Ops III a wcześniej też na Xbox'sie skończyłem Medal of Honor: Warfighter, tu niestety nie było miłego zaskoczenia, gra po prostu w ogóle nie powinna była powstać, kompletna kicha.

[color=YELLOW:7e6f003b49]Activision potwierdziło że w Call Of Duty: Ghosts zadebiutuje całkowicie nowy tryb Extinction [/color:7e6f003b49]

Surviving Call of Duty: Ghosts' Extinction

Ponad ośmiominutowy gameplay rozgrywki pochodzi z Xboksa One.

[color=YELLOW:7e6f003b49]Impreza premierowa Call Of Duty:Ghots[/color:7e6f003b49]

Już jutro zadebiutuje Call of Duty: Ghosts, jednak dzisiejszego dnia o godzinie 21:30 sympatycy tej produkcji będą mogli uczestniczyć w brytyjskiej premierze! Przedstawiciele Activision postanowili zrobić mały show, a całość zostanie transmitowana przez Youtube.

Jak zapowiadają twórcy podczas wydarzenia zapoznamy się z fragmentami kampanii oraz materiałami z sieciowych zmagań.

Prawdopodobnie podczas eventu zobaczymy na żywo rozgrywkę z nowego trybu – Extinction – oraz zerkniemy na pokazowy turniej.

Info: ppe.pl

Call Of Duty Ghosts UK Launch Tournament, Start Live time 21:30

[img:7e6f003b49]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:7e6f003b49]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło