Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Już niedługo 10 000 użyszkodników. Strona: 1

Wysłany: 2008-09-19 15:41

proponuje zweryfikowanie kont użytkowników i wykasowanie tych które są nieaktywne ponad rok xD okaże się że mamy jeszcze trochę czasu do imprezy;P

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Wysłany: 2008-09-19 22:32

[quote:a6e4c668e5="Diarmad"]proponuje zweryfikowanie kont użytkowników i wykasowanie tych które są nieaktywne ponad rok xD okaże się że mamy jeszcze trochę czasu do imprezy;P[/quote:a6e4c668e5]

A tam, po co odraczać przyjemności :P

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Wysłany: 2008-09-20 01:46

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

żeby była jeszcze przyjemniejsza gdy jej dostąpimy :twisted:

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2008-09-20 08:41

[quote:bc3f1aa207="Diarmad"]proponuje zweryfikowanie kont użytkowników i wykasowanie tych które są nieaktywne ponad rok xD okaże się że mamy jeszcze trochę czasu do imprezy;P[/quote:bc3f1aa207]

zgadzam się w zupełności. zrobiła się tu niezła masówka, a chyba nie chodzi tylko i wyłącznie o nabijanie licznika na stronie i czekanie na następne "jubileusze"... tę kwestie jednak trzeba zostawić adminom :)

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2008-09-20 11:07

[quote:7dfe0a8487="Nenar"]żeby była jeszcze przyjemniejsza gdy jej dostąpimy :twisted:[/quote:7dfe0a8487]

Ale z tego może się zrobić pułapka... Będziemy tak odraczać w nieskończoność i co wtedy? :lol:

Wysłany: 2008-09-20 19:51

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

I uśniemy znużeni długim oczekiwaniem. Wtedy cała przyjemność przejdzie nam koło nosa.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-09-21 16:33

Źle mnie zrozumieliście;P najpierw poimprezować z okazji jubileuszu a potem wykasować nieaktywne konta by po kilku miesiącach znów świętować;P i tak można w nieskończoność powtarzać jubileusz xD

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Wysłany: 2008-09-21 20:20

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Super. A jakie atrakcje wchodzą w skład pakietu imprezowego? :twisted:

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-09-22 18:40

[quote:d10b4c5b3b="Diarmad"]Źle mnie zrozumieliście;P najpierw poimprezować z okazji jubileuszu a potem wykasować nieaktywne konta by po kilku miesiącach znów świętować;P i tak można w nieskończoność powtarzać jubileusz xD[/quote:d10b4c5b3b]

Plan bardzo przebiegły :lol: :lol: :lol:

A co do atrakcji wymienionych przez Envy to zrezygnowałabym z kaca No chyba, że ktoś lubi :lol:

Wysłany: 2008-09-22 20:32

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Skoro każdy ma mieć coś dla siebie, to ja proszę czekoladki :)

Wysłany: 2008-09-23 08:10

Taaak, nie dyskryminujmy masochistów, racja :D :lol:

[quote:5d1cac96bb="Wampgirl"]Skoro każdy ma mieć coś dla siebie, to ja proszę czekoladki :)[/quote:5d1cac96bb]

A o jakim smaku? 8)

Wysłany: 2008-09-23 14:52

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

nugatowym :) a do tego masażystę proszę :twisted:

Wysłany: 2008-09-23 16:41

[quote:4a21015e1e="Wampgirl"]nugatowym :) a do tego masażystę proszę :twisted:[/quote:4a21015e1e]

Oho, lista życzeń się wydłuża Ja za to na razie nie mogę się zdecydować na nic konkretnego :D

Wysłany: 2008-09-23 21:34

W sensie, że każdy ma własnego masażystę/masażystkę (zależnie od płci i upodobać , czy że masujemy się nawzajem? :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2008-09-24 20:58

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

To ja się piszę :d ( mój masażysta wcale nie musi mieć długich ciemnych włosów i bródki bądź finezyjnego paseczka, choć miło by było :twisted: )

Wysłany: 2008-09-25 18:17

Ja zamawiam Malibu z mlekiem i kakao w ilościach dużych Do tego czekoladowe fondue, masażysta również mile widziany :D

Wysłany: 2008-09-25 19:59

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:afb0c2a470="Envy"]Ok no to mamy masaż :D Jeszcze jakies propozycje ??:D ...a ten finezyjny paseczek mi sie dziwnie skojarzył XD...[/quote:afb0c2a470]
Wiedziałam, że komuś i tak się skojarzy

Wysłany: 2008-09-26 11:55

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Mogę ja być pokemonem ? Kiedyś kumpel mnie tak nazwał, za co dostał kuksańca pod żebra. Oczywiście takiego koleżeńskiego :wink:

Wysłany: 2008-09-29 15:33

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Ja proponoje dodanie jakiegos znaczka lub odmienny kolor nicka po ktorym mozna bedzie poznac czy ktos jest w danym momencie zalogowany na forum czy nie.

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2008-09-29 16:14

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

E, brutalnie sprowadziłeś nas na ziemię, Vammp.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło