Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Brak naliczania punktów. Strona: last

Brak naliczania punktów Wysłany: 2008-09-16 20:57

Postanowiłam napisać na forum, ponieważ moja wiadomość do admina w tej sprawie niczego nie zmieniła. Problem tkwi w tym, że nie są naliczane punkty, w moim przypadku nie naliczono punktów za avatora,za artykuł do działu literatura, teksty. Proszono mnie abym cierpliwie czekała, gdyż punkty są naliczane z godzinnym opóźnieniem, ale moja sytuacja punktowa nie zmieniła się od kilku tygodni. nie kumam więc o co chodzi i od czego to zależy, z taką sytuacją spotkało się dwóch moich znajomych z DP, więc to chyba jakiś szerszy problem natury technicznej?Będę wdzięczna za wyjaśnienie:)Pozdrawiam

...jestem jak spadająca gwiazda, tuż przed spełnieniem swej misji rozpryskuję się na drobne kawałki...

Wysłany: 2008-09-23 22:53

Tak jest jakis bug. Zniknie do piatku.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2008-09-25 21:33

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

zobaczymy :wink: ale fakt, mi od tygodnia chyba nei nalicza punktow no i czemu user Nenar od pol roku chyba jest ksieciem? :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2008-09-28 18:08

Piątek minął, a bug dalej występuje.

Sprawa dla mnie nie jest pilna, ale dla mojego świeżo zarejestrowanego kolegi chcącego zacząć pisać na forum jest to już poważny problem.

Wysłany: 2008-09-28 20:27

Problem powinien juz byc wyeliminowany ale punkty naliczane sa co kilka h. na wszelki wypadek podaj linka do tego artykulu.

Wysłany: 2009-08-05 23:58

Luthien_Carnesir (Matuzalem)
Luthien_Carnesir
Toruń/Gdynia/Warszawa

Mam ten sam problem. Zaczęło naliczać, ale już chyba przestało. Puki co, będę cierpliwie czekać i jeśli po tygodniu nic się nie zmieni, to dam znać.

Quid quid latinum dictum sid, altum videtur

Wysłany: 2009-08-14 11:48

Nie naliczyło mi punktów za artykuł "Death metal", który już się ukazał na stronie głównej. Chyba tylko za posty nalicza. A to paskudztwo!
Da się coś z tym zrobić :?:

Wysłany: 2009-08-18 11:11

Bardzo dużo artykułów jest tu kopiowanych z Wikipedii. Robię to co wszyscy. Ale jeśli szanownemu Panu coś nie pasuje, to z chęcią zacznę pisać własne. W końcu coś krytykować musi.
I wcale nie chcę sobie na siłę nabijać punktów. Jak nie przyznają - trudno, świat się nie zawali. I tak nic nie pojmuję z tej całej "hierarchii". Chodziło mi tylko o to, żeby wzbogacić portalową encyklopedię rzeczami, które mnie osobiście interesują.
Jednak są ludzie, którzy we wszystkim widzą podstęp.

Wysłany: 2009-08-18 13:01

Ty ją zacząłeś, Panie.
Tam się możesz wyżyć :arrow: http://www.darkplanet.pl/WATEK-KLOTLIWY-2036_420.html#165081.html

Wysłany: 2009-08-18 16:43

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:0030f4c380="GoopiaPeezda666"]
Kiedy na DP będą Eurogąbki?[/quote:0030f4c380]

wystarczy że jest pełno mięsa :lol:

a co do naliczania punktów, to nalicza się z opóźnieniem, kwestie techniczne

Wysłany: 2009-08-19 08:15

Co do kopiowania tekstów z wikipedii - jestem przeciwny, choćby z tego względu, że mnóstwo tam babolu, a ctrl+c i ctrl+v każdy umie zrobić.

.

Wysłany: 2009-08-19 10:58

Dobra już, dobra - zacznę pisać sama (w końcu błędy ogółu odbijają się na mnie). Ale to nawet i lepiej - własnoręczne artykuły są ciekawsze. I styl można trochę podszlifować :) .

Wysłany: 2009-08-20 05:52

[quote:8b267e59d2="Carmen"]Dobra już, dobra - zacznę pisać sama (w końcu błędy ogółu odbijają się na mnie). Ale to nawet i lepiej - własnoręczne artykuły są ciekawsze. I styl można trochę podszlifować :) .[/quote:8b267e59d2]

Takie podejście sie chwali :D

.

Wysłany: 2009-08-20 06:28

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:88e5b8cac4="GoopiaPeezda666"][quote:88e5b8cac4="minawi"]

wystarczy że jest pełno mięsa :lol:
[/quote:88e5b8cac4]

Ja tam najwięcej widzę albo tłuszczu albo samych kości :roll: mięska jak na lekarstwo...[/quote:88e5b8cac4]

tzn. zależy jakie "mięso" masz na myśli - mnie chodziło o słowne a prawdziwego "mięska" rzeczywiście mało albo niedostępne :? :lol:

Wysłany: 2010-01-28 17:32

Już ok.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło