Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Brutal Assault - spotkanie DP.. Strona: 4

Artykuł: Brutal Assault - spotkanie DP.

Wysłany: 2008-08-06 14:24

0___________________0 jestem jak nabardziej za :))

.

Wysłany: 2008-08-12 12:13

To chyba ostatni gwizdek na to, aby sie zgrac ostatecznie na spotkanie. Poki co chyba nikt nie ma napisane na czole "DP" wiec z tym moze byc ciezko.

Jesli ktos sie chce spiknąć jakoś to daje namiasry na siebie - 660151351, bo od 16.00 nie bede dostepny na niecie :P

.

Wysłany: 2008-08-12 18:05

[quote:6fa34c3ac2="Harlequin"]To chyba ostatni gwizdek na to, aby sie zgrac ostatecznie na spotkanie. Poki co chyba nikt nie ma napisane na czole "DP" wiec z tym moze byc ciezko.

Jesli ktos sie chce spiknąć jakoś to daje namiasry na siebie - 660151351, bo od 16.00 nie bede dostepny na niecie :P[/quote:6fa34c3ac2]

tak jak wcześniej ustalone tj. czwartek 16-sta 'miękka pachnąca chusteczka' z kiosku, pana wyżej poinformuje 8)

nie miewam dobrych nastrojów !

Wysłany: 2008-08-12 18:15

A bedzie ktos moze juz w srode?:P

Wysłany: 2008-08-12 18:19

[quote:bd1a70b09f="Efq"]A bedzie ktos moze juz w srode?:P[/quote:bd1a70b09f]

my :lol:

Wysłany: 2008-08-12 18:41

[quote:a12c0c54c4="mefir"][quote:a12c0c54c4="Efq"]A bedzie ktos moze juz w srode?:P[/quote:a12c0c54c4]

my :lol:[/quote:a12c0c54c4]

aha czyli nie bedziemy sami a z kudowy bijecie na BA czy jakos inaczej? Skad w ogole jedziecie i o ktorej?

Wysłany: 2008-08-12 18:55

[quote:2fd45f6d55="Efq"][quote:2fd45f6d55="mefir"][quote:2fd45f6d55="Efq"]A bedzie ktos moze juz w srode?:P[/quote:2fd45f6d55]

my :lol:[/quote:2fd45f6d55]

aha czyli nie bedziemy sami a z kudowy bijecie na BA czy jakos inaczej? Skad w ogole jedziecie i o ktorej?[/quote:2fd45f6d55]

poznań 8) dziś 00.00 / prywatny transport drogowy/

Wysłany: 2008-08-17 19:20

Akwena (Anciliae)
Akwena
Minas Morgul (Sverige)

No i nikt sie nie pokazał.. chusteczka sie przydala.. Było zajebiscie, koncerty pierwsza klasa!

Nie bierz życia na poważnie, bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.

Wysłany: 2008-08-17 23:33

[quote:a22f486235="Akwena"]No i nikt sie nie pokazał.. chusteczka sie przydala.. Było zajebiscie, koncerty pierwsza klasa![/quote:a22f486235]

Przyznaje - nie bylam. Ale slyszalam, ze nie bylo chusteczki [badz osoba mi to mowiaca byla slepa,ze nie zauwazyla ] a co do samej imprezy bylo extra - super klimat i w ogole... choc przyznajde, ze Mayhem, na ktorego glownie pojechalam troche mnie zawiodl... za to 1349, Hate, Arkona mnie milo zaskoczylyliczylam na nich i sie nie zawiodlam:) no i pare innych kapelek a CoF wygwizdalismy na maxa;P buehehehe:D
Przyznac sie, kto lezal z tylkiem w blocie schodziac/wchodzac pod gorke?:P na mnie wpadl jakis pijany gruby "pan" i wygladalam jak kupa gdy sie poturlikalam z gorki...

Wysłany: 2008-08-18 08:05

1.Operator sieci Era ma wpierdol, bo nie mogłem wysłac zadnego SMSa
2.Akwena mi wpierdol, bo szukałem chusteczki, ale nie znalazłem, a sposród 1000 czarnych dziewczyn ciezko mi było zgadnąć, która to (aha Akwena - zaliczyłem 20 min. spoznienia ;/)
3.Ewa ma wpierdol, ze zapomni9ała czosnku na CoF
4.Wpierdol mają Ci, co wysypali kamienie pod sceną. Nogi mi odpadały
5.Wpierdol ma pogoda za piątek
6.Wpierdol dla organizatorów, ze nie mozna było wjechac busem
7.Wpierdol dla Ewy i Agniechy, ze nie chciały jeść batoników
8.Wpierdol dla mnie ze nie zrobilismy grila w czwartek
9.Wpierdol dla Angeli Gossow, bo wcale nie jest taka ładna (ale ma fajne cycki)

A tak to było zajebiście:

Dziekują za:

1.Exodus
2.Carcass
3.Agnostic Frost

Buziaki dla: Mefirka, Lenorka, Róży, Lewego, Jacusia, Ewy, Agniechy i Czarnej :)
Nagroda na najlepszy biust festivalu ... wiadomo E. :lol:
Nagroda dla siłacza festivalu - Agniecha
Najlepszy trunek - winko w kartoniku Archetto :)
Brawa dla Kena Owena (Carcass) za to, ze miał siłę i zdrowie aby pokazac się na scenie.

No i był basem :lol: i duuuużo fajnych kobiet

.

Wysłany: 2008-08-18 08:10

[color=red:23bceda9b0]jak znajdę chwilę i dojdę do siebie to napiszę - po za tym, że moja rezydencja zaliczyła Jangcy w środku i lawinę błotną na zewnątrz... na szczęście istnieją hotele - inaczej byłby dramat do kwadratu! [/color:23bceda9b0]

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2008-08-18 14:59

[quote:4a3f04d20b="Harlequin"]
7.Wpierdol dla Ewy i Agniechy, ze nie chciały jeść batoników
8.Wpierdol dla mnie ze nie zrobilismy grila w czwartek
[/quote:4a3f04d20b]

no jak to?? Przecie je wpierdzieliłyśmy:P

a Tobie sie należy! i za nasze kiełbasy :lol:

Wysłany: 2008-08-18 15:05

No !! To dobrze że zjadłyście, bo na głodniaka sie nie pije ... :lol:

.

Wysłany: 2008-08-18 15:58

Na plus:

1. Nie wywaliłam się ani razu w błoto, w kałużę, czy po ciemku czy w dzień.
2. Namiot nie przemókł, choć wszystko było i tak w nim wilgotne.
3. Piwo Gambrinus, parówki, czekolada Studencka, sałatki i chleb za bezcen z marketu Penny.
4. Zakupiona damska koszulka Exodus - Atrocity Exhibition.
5. Najfajniejsze dla mnie występy: Inveracity, Mindwork, Sadist :!: , Exodus (War is my shepard rządził!!, a w Funeral Hymn coś nie tak zagrali główny riff :? ), Warbringer, Cephalic Carnage, Soilwork, Entombed,Kataklysm,Arch Enemy,Agnostic Front.
6. O wiele lepszy stan Toi-Toi niż w zeszłym roku. Tak, tak :lol:

Na minus:

1. Deszcz, chłód wieczorem i w nocy, wilgoć i błoto, które mi zepsuły po części ten festiwal.
2.Grożące poważnym kalectwem wejścia i zejścia w kierunku scen.
3. W tym roku w porównaniu do poprzedniego było w chuj ludzi. Sceny praktycznie nie widziałam i większość koncertów oglądałam z telebimu.
4.Nie udało się zobaczyć: The Berzerker, Despided Icon, Carcass i Six Feet Under głównie przez ogarniające mnie wychłodzenie, zmęczenie, przeziębienie i wewn. niemoc :evil:
5.Średnio lub słabo wypadły występy: Behemoth, Sodom, Septicflesh, Mayhem, Hate.
6.Pieprzeni sąsiedzi Litwini, którym się jadaczki nie zamykały 24h.
7. Brak koszulek Agnostic Front i praktycznie żadny wybór damskich koszulek.
8. Hot Dogi, hamburgery na straganach. Co to miało być: jedzenie czy popierdółka?

P.s.
Pozdrowienia dla ekipy z Gdańska za ich akcję z kupą na dworcu w Kudowie Zdr.
Dla osoby z trąbką, która wkurwiała z 90% pola namiotowego.

I'm a sect of mine so my mind is my church.

Wysłany: 2008-08-18 16:46

[color=red:66db97cdae]<trąbka> <trąbka> <trąbka> muszę przyznać że jak zaczął to jedyne co słyszałam zza ściany namiotu to "niech mu ktoś tą trąbe wsadzi w dupę!" jakoś bawiła mnie irytacja ludzi, choć jak zaczął dymać o 4ej nad ranem to już nie wydawało mi się to takie zabawne![/color:66db97cdae]

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2008-08-18 22:23

Kurde a ja tej trabki nie slyszalam chyba:D

Wysłany: 2008-08-18 22:56

mader i fater - thx za to, że byłem... poczęty i tam
8)
bezkonkurencyjne : 1349
+ dla
septicflesh
exodus
mayhem
hate
sodom
six feet under
samael
cephalic carnage

behemoth ; za ukłon w stronę polski; kawałek z kawałka grom + w ostatnim utworze vokal z Root

the berzerker za wysadzenie nagłośnienia 8)

wielki błąd - nieobecność na Jig Ai / kto nie lubi posłuchać świni ? /

-
sadist
carcass
ador dorath,,, kto tego słucha ?
gloomy grim = nędzny black

majty na basenie, chinese noodle's i słodkie piwo == fujjjj

Wysłany: 2008-08-19 08:13

Pojutrze relacyjke wrzuce, bo dzis ide na turniej bilarda :) patrząc na wasze typy to sądzę, że bezie rzewna dyskusja kto zagrał dobrze a kto nie :lol: :D :twisted: :evil: 8)

.

Wysłany: 2008-08-19 09:39

czekam na wrzut 8) po archetto smak muzyczny się traci,,, a wiem kiedy to było :lol:

Wysłany: 2008-08-19 12:44

Tyle osób miało być, a tak mało podzieliło się tu wrażeniami ... :roll: :cry:

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło