Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Prysznic. Strona: last

Artykuł: Prysznic

Prysznic Wysłany: 2006-08-06 21:28

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

[quote:54cf80e6b5]na przykład:

że czasem leci za mocno[/quote:54cf80e6b5]
buhahahahahahahhahaha

Piękne :D

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-08-07 10:08

marfefka (Bicz)
marfefka
właściwie Poznań

Trafia, bo nie jest napuszony :wink:

"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".

Wysłany: 2006-08-07 10:21

Co tu się rozwodzić...poprostu trafia i już Po przeczytaniu tego wiersza rechotałem przez ok 5 min bez przerwy...potem się trochę uspokoiłem ponieważ zacząłem w nim zauważać także inne rzeczy... nie ma to jak Kocia poezja. Tak trzymać :twisted:

Wysłany: 2006-10-24 13:12

Pomimo całego mojego Szacunku dla Autorki, muszę przyznać, że para się Ona najgorszym z możliwych stylów poetyckich. Nie lubię takich wierszy, nic nie wnoszą. Ten utwór jest wyjątkowo beznadzieny, pomimo tego, że zdaję sobie sprawę z tego, że Autorka celowo stosuje kolokwializmy to one najzwyczajniej nie brzmią. Utwór śmieszy, bawi i chyba nic więcej...

Wysłany: 2006-11-05 23:34

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

Smoku... taki miał cel (:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2007-01-25 03:38

podzielam zdanie smoka dodajac jednak, ze mnie nie smieszy...
bo wszystko to juz wiem o prysznicu...

zadnego ukrytego dna tam nie ma ...
poezja ma cos przekazac...
zmusic do myslenia...
ten wiersz zmusza mnie jedynie do tego by ostrozniej dozowac wode w prysznicu...
sorry :)

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Wysłany: 2007-01-25 23:21

Samurai (Anciliae)
Samurai
Dąbrowa Górnicza

[quote:b1d182286f="alphar"]napisałam go mając 13 lat [/quote:b1d182286f]
widać... poczytałbym coś świezszego...

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Wysłany: 2007-02-24 18:16

margott (Bicz)
margott
Piekary Śląskie

no właśnie tylko bawi i śmieszy, ale przecież taka sztuka też jest potrzebna :D nie wszystkie wiersze muszą być pesymistyczne i "mroczne"...

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Wysłany: 2007-02-24 18:18

margott (Bicz)
margott
Piekary Śląskie

no właśnie tylko bawi i śmieszy, ale przecież taka sztuka też jest potrzebna :D nie wszystkie wiersze muszą być pesymistyczne i "mroczne"...

"Kto ma miękkie serce, musi mieć twardą dupę"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło