Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Finland Metal Night. Strona: 3

Artykuł: Finland Metal Night

Wysłany: 2008-05-01 02:36

Ja powiem tyle. Cieszę się, że było trochę obsówy bo od początku wiedziałem,że na czas nie dotrę. Ogólnie było nieźle szkoda tylko, że nie było aftera. Oczywiście powody są dla mnie zrozumiałe więc nie będe narzekał.

Co do koncertów: Dountless byli The Best - szybko ciężko, choć sądziłem, że grają bardziej w "starym stylu".

Rapture natomiast rozwalił mnie (choć czasem grali trrroszke za smętnie tzn. za wolno) świetnymi melodiami na 2 gitary + trzecia robiąca podkład. Baaaardzo ciekawa sprawa.

Czekam na następną edycję :!:

Keep Talking...

Wysłany: 2008-05-01 08:40

[quote:6cfae37451="minawi"]no to niezle: Oze zgubil mp3 a Ty hdd.... czasami jednak zgubic sie w czasie i przestrzeni...[/quote:6cfae37451] ?!?! Ja pierdziele wredność ludzka nie zna granic... ;/

Ze swojej strony bardzo dziękuje za wejściówke i bardzo mi się podobało Pozdrawiam.

Sic itur ad astra !

Zdjęcia z Finland Metal Night Wysłany: 2008-05-04 14:00 Zmieniony: 2009-09-15 19:10

Zdjęcia z Finland Metal Night już są w galerii:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=4263

Life is complex: it has both real and imaginary components

Re: Zdjęcia z Finland Metal Night Wysłany: 2008-05-05 15:58

[quote:7e82b66901="amorphous"]Zdjęcia z Finland Metal Night już są w galerii[/quote:7e82b66901]

Fajniusie:) Ale tylko 1 focio "mojego" basisty z Dauntlessów Hehe:) Moze Óze ma wiecej tylko nie chce sie za bardzo chwalić?:> Trzeba go wypytac:D

Bad Girls Have More Fun ]:->

Re: Zdjęcia z Finland Metal Night Wysłany: 2008-05-05 17:06

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:bd2b1af480="Angelwing"][quote:bd2b1af480="amorphous"]Zdjęcia z Finland Metal Night już są w galerii[/quote:bd2b1af480]

Fajniusie:) Ale tylko 1 focio "mojego" basisty z Dauntlessów Hehe:) Moze Óze ma wiecej tylko nie chce sie za bardzo chwalić?:> Trzeba go wypytac:D[/quote:bd2b1af480]

za to jest parę fotek "mojego" basisty z Rapture 8)

A Óze pamiętam że robił duzo więcej tych fot, nie tylko kapelom...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Re: Zdjęcia z Finland Metal Night Wysłany: 2008-05-05 17:13

[quote:6ced44acbf="minawi"][quote:6ced44acbf="Angelwing"][quote:6ced44acbf="amorphous"]Zdjęcia z Finland Metal Night już są w galerii[/quote:6ced44acbf]

Fajniusie:) Ale tylko 1 focio "mojego" basisty z Dauntlessów Hehe:) Moze Óze ma wiecej tylko nie chce sie za bardzo chwalić?:> Trzeba go wypytac:D[/quote:6ced44acbf]

za to jest parę fotek "mojego" basisty z Rapture 8)

A Óze pamiętam że robił duzo więcej tych fot, nie tylko kapelom...[/quote:6ced44acbf]

[color=violet:6ced44acbf]No to siem do niego bedem musiała uśmiechnąć:)
Ale Kasia! Pamiętaj, że ON MA ŻONĘ ;P[/color:6ced44acbf]

Bad Girls Have More Fun ]:->

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło