Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

M'era Luna 2006. Strona: last

Artykuł: M'era Luna 2006

M'era Luna 2006 Wysłany: 2006-07-25 07:50

częśc oficjalna:

Miło nam poinformować Was, że z dniem dzisiejszym rusza oficjalna polska strona najlepszego festiwalu w europie zachodniej jakim jest M'Era Luna . Mamy nadzieję, że informacje jakie na niej zamieściliśmy odpowiedzą na Wasze pytania dotyczące samego festiwalu jak i wszystkiego co z nim związane. W razie czego zawsze możecie skorzystać z naszego forum lub też skontaktować się z nami poprzez maila, GG, Tlen czy telefonicznie.

mniej oficjalnie i po ludzku

z pozka można dojechać na fest za 170 złotych (całkowity koszt przejazdu na fest i spowrotem do pozka), na razie z poznania ma jechać koło 6 osób, ale miłoby było jakby się nas wiecej uzbierało...

na stronie znajdziecie więcej infromacji, w razie czego odpowiem na wszelkie pytania dotyczące wyjazdu :)

Pozdrówka

Wysłany: 2006-08-02 16:48

Tak bardzo chciałem tam pojechać, tak bardzo... :) (rok temu zresztą też) niestety zainwestowałem całe siano w sprzęt i nie dam rady pewnie :/ ale niech mnie (...) jeśli za rok nie pojadę

Wysłany: 2006-08-02 16:56

Skinny Puppy w spisie nie widzę, więc nie jadę hehe Ale widziałam czyjąś koszulkę sprzed roku Ych...

Wysłany: 2006-08-02 17:01

Byłam, polecam i na pewno jeszcze kiedys sie wybiore :D
Szkoda ze nie w tym roku...

Wysłany: 2006-08-08 15:44

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

a ja mam to szczęście...że się wybieram! 8) :D

THE DREAMS COME TRUE... :P

i to przez zupełny przypadek... dowiedzialam sie o tym jakiś tydzień temu... cóż... akredytacja, pole namiotowe i dojazd za free... w zamian za powrót samochodem do Polski w roli kierowcy...

trzymajcie kciuki bo to moja pierwsza taka długa trasa(!) ale mam nadzieję że na Niemieckich autostradach sam sobie rade

Obiecuję zdac relacje po przyjeździe (miejmy nadzieję, że w jednym kawałku :P) do Polski :twisted:

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Inermis Wysłany: 2006-08-08 15:47

Mam nadzieje ze cos nam napiszesz potemo festivalu

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-08-08 16:19

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

OK, jak tylko dojadę (warunek- w jednym kawałku) zdążę ochłonąć i wytrzeźwieć :P 8) to zabieram się za pisanie! :D hi hi

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło