Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Clan Of Xymox - koncert w Łodzi. Strona: 1

Clan Of Xymox - koncert w Łodzi Wysłany: 2008-03-17 00:52

Zespół dał cztery bisy!!!Myślę,że dopisały obydwie strony-sam zespół jak i my którzy tam byliśmy.Proszę więc o opinie,wrażenia,odczucia.

...umieranie trwa,więc żyjmy za życia życiem...jeśli jest.

Wysłany: 2008-03-25 10:20

Ogólnie impreza bardzo udana. Świetny pomysł z połączeniem Funaberii z Sodą, przynajmniej ludzie szybko się nie rozeszli ( jak na covenant przy okazji gothic.pl festival).
Pierwsza grupa zupełnie do mnie nie trafiła, za to Deathcamp Project dał jak zwykle świetny koncert, energetyczny.
Gwiazda -COX- jak zawsze klasa sama w sobie, świetny kontakt z publiką, zestaw utworów - marzenie, było wszystko to, co chciałam usłyszeć.
After party, jeden z lepszych ostatnio,set Karalucha wyśmienity.
Podsumowując: udana noc, oby więcej takich.

Wysłany: 2008-03-26 16:56

parę słów od COX-ów:

Back from Lodz

It was a very hectic period and Lodz was the last show for this month. Clan Of Xymox has seen their share of airports, terminals, and rental cars. The band left for Poland with Ronny having the flue although at the night of the concert he miraculously recovered and could do the whole set plus the many encores without any problem. Matter of fact the band steamed up for a big party time mood resulting in an extatic show with lots and lots of interaction between the audience and the band. The audience in Lodz is one of the loudest audiences in Poland !

We all our glad that this night was unforgettable for all.

Clan Of Xymox- koncert w Łodzi Wysłany: 2008-03-27 00:12

Wiedziałem,że będzie odjazd ale to przeszło moje marzenia.Najpierw ich słuchałem.Dopiero po latach zobaczyłem ich na żywo na Castle Party i wtedy nie wiedziałem iż po czasie spotkanie z COX właśnie w klimacie Łodzi będzie tak niespotykane.Tylko mieć nadzieję,że zobaczymy się jeszcze raz.Dla mnie ten koncert jeszcze trwa i jest nieśmiertelny jak muzyka w której można popłynąć daleko,daleko.

...umieranie trwa,więc żyjmy za życia życiem...jeśli jest.

Wysłany: 2008-04-13 21:50

Zazdroszczę, mnie niestety tam nie będzie..

Wysłany: 2008-04-21 13:23

[color=red:60d5b6750d]Koncert bardzo bardzo udany, w ogóle nie żałuję, że nie pojechałem na FotN :)[/color:60d5b6750d]

Kilka fotek[color=red:60d5b6750d] z koncertu i [/color:60d5b6750d]obszerna relacja [color=red:60d5b6750d]jakby był ktoś zainteresowany [/color:60d5b6750d]

Crux santa sit mihi lux. Non draco sid mihi dux. Vade retro satana, non suade mihi vana. Sunt mala quae libas, ipse venena bibas.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło