Wysłany: 2008-05-28 11:45
[quote:b08aadb644="ajisha22"][quote:b08aadb644="lady_psycho"]a wrzucę jak znajdę jakieś możliwe:P
czy ktoś jedzie na Castle Party???
pozdro:)[/quote:b08aadb644]
hmm ... bardzo chętnie bym się wybrała jeśli tylko czas i finanse na to pozwolą :wink: :twisted:[/quote:b08aadb644]
ja juz wolne załatwiłam sobie. teraz zbieram kase. mam ok 200zł:/ cienko ale sie nie poddaję:)
pozdro:)
(...)Obwiązałem się drutem, zjadłem jabłko zatrute. Ręce sobie pociąłem w trzy pizdy. Ułożyłem się grzecznie i czekałem, aż wreszcie przyjdzie zdechnąć ku chwale ojczyzny(...)
Wysłany: 2008-05-28 14:50
a jedziecie na before party też, czy tylko na 2 "oficjalne" dni ?
Carpe jugulum
Wysłany: 2008-05-28 18:54
ooojjjj ja dostalam wolne tylko od czwartku. czyli before party mnie łominie. shit,man
(...)Obwiązałem się drutem, zjadłem jabłko zatrute. Ręce sobie pociąłem w trzy pizdy. Ułożyłem się grzecznie i czekałem, aż wreszcie przyjdzie zdechnąć ku chwale ojczyzny(...)
Wysłany: 2008-06-15 21:24
a czego brakuje do pelni muzycznego szczescia?
Wysłany: 2008-06-22 12:43
A no zależy też z kim się jedzie. Jak się bierze kogoś kto jedzie tylko żeby mordę zalać(bo bywa i tak), to można sobie imprę darować. Tak myślę, bo tak już miałam. A w tym roku jadę z zaufaną osobą a nie z moczy mordą. :D Także w pełni poddam się dźwiękom muzyki i ble, ble, ble:)
pozdro
Wysłany: 2008-07-04 21:17
Ej ludziska, kto chce ze mną po ulicach sie czasem poszlajać? :D bo mam już dość łażenia samej i słuchania za plecami: szatan żyje! :D
Wysłany: 2008-07-04 22:56
A kto z was jedzie do Berlina na Zita Pop Festival 29 Sierpnia na And One + Camouflage + Mesh
[img:d5a2e539c0]http://www.citadel-music-festival.de/konzerte/2008/zita_pop_2008.jpg[/img:d5a2e539c0]
Wstęp: 16.00
Rozpopczęcie imprezy: 17.00
Cena biletu wstępu: 29.75 euro
no kaman to kto jeszcze jedzie ruszcie dupska , skoro tak narzekacie że w Szczecinie nic się nie dzieje :D
AND ONE + CAMOUFLAGE + MESH
29.08.2008 (piątek) Zitadelle Berlin
Adres:
Zitadelle Spandau
Zitadelle
Am Juliusturm
13599 Berlin
Germany
Ze Szczecina jedzie autokar i prawdopodobnie bus :)[img:d5a2e539c0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:d5a2e539c0]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2008-07-06 08:51
Ja z chęcią:) ale busami i autobusami nie jeżdżę. choroba lokomocyjna połączona z psychozą jaka mnie łapie wewnątrz tych pojazdów :/ nawet aviomarin nie pomaga. ale pociążkiem chętnie.
Wysłany: 2008-07-06 09:49
Nie wiem kto będzie jechał pociążkiem , ale jeśli będę coś wiedział dam znać:)
Wysłany: 2008-07-06 11:28
Byłoby miło, bo autobusik odpada. serio:) ale jak ktoś pociążkiem jedzie, to ja się piszę:)
Wysłany: 2008-07-06 11:32
Byłoby miło, bo autobusik odpada. serio:) ale jak ktoś pociążkiem jedzie, to ja się piszę:)
Wysłany: 2008-07-06 17:05
Widać że wakacje w toku bo jakoś mało widzę zainteresowania w Szczecinie wyjazdem na Zita Pop Festival :? ale w sumie co tam to nie mój problem ja jadę o :D choć impreza dopiero pod koniec Sierpnia więc być może wasze zainteresowanie tym wyjazdem wzrośnie troszkę póżniej :lol:
Wysłany: 2008-07-07 20:57
nio ja na razie namawiam znajomego na ten wyjazd do Berlina. kto wie, kto wie może się skusi:D
pozdrówka:)
Wysłany: 2008-07-07 21:13
Usłyszeć na jednej imprezie AND ONE , CAMOUFLAGE I MESH coś takiego może się już nie powtórzyć :) interesuje mnie szczególnie jak teraz gra MESH z tego co wiem i słyszałem teraz grają jakby Britpop trzeba to sprawdzić osobiście :D wszystkie te kapele widziałem już trzykrotnie AND ONE daje czadowe koncerty, no CAMOUFLAGE to legenda ich koncerty są niezapomniane rewelka ,w sumie najsłabiej na koncertach wypada MESH ale dla fana to bez znaczenia chętnie zobaczę ich ponownie :: pozdrówka :)
Wysłany: 2008-09-10 17:15
i po wakacyyyyjach. ehhhh ale idzie moja ukochana jesień. 3majcie kciuki, bo złożyłam cv w pięć miejsc.
pozdrówka.
Wysłany: 2008-09-10 17:28
[quote:b727780e46="lady_psycho"]Ej ludziska, kto chce ze mną po ulicach sie czasem poszlajać? :D bo mam już dość łażenia samej i słuchania za plecami: szatan żyje! :D[/quote:b727780e46]
to na tym mhrrok polega? widziałam w szczecinie jakoś w czerwcu sporą bandę jakiś kitschharajukuemo , które z pewnością zaraz po lekcjach poszły do domu się przebrać a potem na miasto pokazać. przykre.
Carpe jugulum
Wysłany: 2008-09-10 22:36
lady_psycho napisał(a):
[quote:3f4f346fdb]3majcie kciuki, bo złożyłam cv w pięć miejsc. [/quote:3f4f346fdb]
No to trzymam kciuki :) tylko powiedz kiedy mam puścić :D
[img:3f4f346fdb]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:3f4f346fdb]
Wysłany: 2008-09-15 16:28
[quote:fccbca7010="HardKill"]lady_psycho napisał(a):
[quote:fccbca7010]3majcie kciuki, bo złożyłam cv w pięć miejsc. [/quote:fccbca7010]
No to trzymam kciuki :) tylko powiedz kiedy mam puścić :D
[img:fccbca7010]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:fccbca7010][/quote:fccbca7010]
już możesz puścić, bo właśnie dziś byłam na rozmowie o pracę i się spodobałam, nawet bardzo.
dziękuję.
pozdrówka:)
Wysłany: 2008-09-17 19:52
Jeśli chodzi o bujanie się po mieście...;] yh...
Nie należę do osób, które lansują sie na Deptaku Bogusława. chodziło mi o to czy ktoś może ze mną na spacer by czasem nie poszedł. o! yh... ja do pracy i po pracy chodzę tak samo ubrana, czyli po swojemu. mieszkam tu od jakiegoś czasu so... czasem potrzeba przyjaznych dusz. poza tym w grupie raźniej. pitu - pitu sraty - taty.
pozdrówka.
Wysłany: 2008-09-17 20:05
Ufff... bo mi już palce zdrętwiały :) no to superek że się tobie udało :D ,a co do spacerków po mieście to nie ma sprawy :) chwilowo mam problemy w rodzinie (zdrowotne i to poważne chodzi o ojca nie będę pisał o co chodzi bo to i tak nie ma sensu)ale za jakiś czas mam nadzieję czemu nie :)
[img:43fc96f5ca]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:43fc96f5ca]