Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Metalocalypse. Strona: last

Wysłany: 2008-04-28 10:28

Obejrzałem 2 sezony. Ciekawe, ale dośc schematyczne. Po pierwszym sezonie, można się przyzwyczaić do humoru i staje się przewidywalny. Mam nadzieję, że kontynuacja, która miała btw wyjść w kwietniu (właśnie, dlaczego nic nie słychac o tym?) będzie lepsza.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2008-05-10 13:37

Z tego co znalazłem w sieci i na stronie Metalocalypse, wychodzi na to, że na razie jest 1 pełny sezon i 6 odcinków drugiego, a 2 nowe pojawią się 18 maja. Będę czekał, bo niektóre gagi mnie totalnie niszczą, chociaż faktycznie robi się to dość przewidywalne. Pomysł jednak jest super:D No a muzyka... mniam :D Muszę dorwać płytę Dethklok, bo ponoć jest :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2008-12-07 01:56

nawet jeśli humor jest przewidywalny, to ciężko nie pokochać np. Tokiego za jego ciotowatość. ;] przyjemny serial, obejrzałam w ciągu jednej doby całe dwa sezony.

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Wysłany: 2008-12-28 03:26

Coz. Obejzalem kawal tego. Genialne. A Toki jest swietny xD
Zespolik moze i fikcyjny ale w naszym realnym, brutalnym swiecie wydal juz 2 plytki xD
A moj ulubiony utworek to Go into the water.
btw. koncert w zatoce gdanskiej byl hm... ciekawie:D przedstawiony.

Wysłany: 2009-02-24 22:14

Obejrzałam. Świetne do tego stopnia, że ściągnąłem soundtrack, beznadziejny muzycznie, ale jak mile się kojarzy. I teraz Murmaider'a słucham jak rybki dokarmiam:)

"Hakuna Matata"

Wysłany: 2009-03-22 18:48

khaash (Anciliae)
khaash
Posen/Ludbrancz

Nathan robi się powoli postacią kultową, pojawiły się nawet cosplay'owcy go udający, jednakże z marnym skutkiem. Mi tam Awaken się najbardziej podobało

My hatred burns through the cavernous deeps

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło