Wysłany: 2006-07-25 23:12
Hmm. gdybyś była, to nie musiałabyś się dowiadywać
A któż jest drugą osobą podejrzaną drogi Regisie, jeśli wolo zapytać? Bom ciekaw.
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2006-07-26 01:38
[quote:95f24ba3ae="regis"]Angario - pytanie do ciebie: kto jest tym donosicielem ? moze np.ty? nie obraz sie ale jestes w gronie podejrzanych...[/quote:95f24ba3ae]
a proszę Ciebie bardzo.... możesz mnie podejrzewać o co tylko zechcesz... zastanawiam się jednak wobec tego po co piszesz mi takie smsy, jakie pisałeś w poniedziałek :-/
..poza tym ja osobiscie uważam iż przesadzasz... nie wiem w ogóle o co ta afera... to przecież logiczne, że doniesienia z imprez krążą po ludziach... wstydzisz się czegoś ??? Ja... bynajmniej.... i myślę, że reszta jest mojego zdania
podejrzenia ehhh... możesz je sobie mieć... mnie to... ani parzy ani ziębi...
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2006-07-26 08:44
mnie też możesz sobie podejrzewać... nie obchodzi mnie to....
nie rozumiem tylko dlaczego robisz tyle zamieszania o coś co jest naturalne po każdej imprezie... popieram zdanie Angarii ani Ty ani nikt inny bedący wtedy na Cytadeli nie ma sie chyba czego wstydzić... zabawa była przednia... temu nie zaprzeczysz...
a jeśli chcesz mieć w nas wsparcie to przede wszystkim nie nie zachowuj się jak niedojrzały gówniarz...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-07-26 12:08
Hehe, nasz drogi Marcin zapewne się nie przejmuje tylko możliwe, że czuje niedosyt :twisted: i dlatego mu z tym tak żle 8)
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2006-07-31 02:25
[quote:151faf6d58="czuczaczek"]Ehh... Czemu ja nie mieszkam w Poznaniu :evil:[/quote:151faf6d58]
Dołączam się do "ehh-ów". W mojej okolicy nie ma takich imprez.
Wysłany: 2006-08-06 17:39
wczoraj w Bazylu juz Ci tłumaczyłam Regisie dlaczego użyłam takiego słowa a nie innego... więc sprawa jest całkowicie zakończona...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)