Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Resztki and Pierwszy i Ostatni dla niej. Strona: last

Resztki and Pierwszy i Ostatni dla niej Wysłany: 2008-01-17 20:26

sums (Diabolista)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Mała próba moich kiepskich wypocin. Patrzcie i oceniajcie. Prosze tylko o rzucanie miękkimi przedmiotami Cool Najlepiej zgniłymi owocami :D

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Wysłany: 2008-01-18 11:01

Używasz ciekawych porównań, ale może trochę rymów by się przydało? Nie najgorzej w sumie wypadło :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Re: Resztki and Pierwszy i Ostatni dla niej Wysłany: 2008-01-18 13:34

[quote:44247f2011="sums"]Prosze tylko o rzucanie miękkimi przedmiotami Cool Najlepiej zgniłymi owocami :D[/quote:44247f2011]Jak dla mnie szkoda wierszy i autora na ów zgniłe owoce. Ciekawe i zgodzę sie co do przedmówcy odnośnie ciekawych porównań. Potraficie pobudzić wyobraźnie towarzyszu. Rymy są tutaj zbyteczne, owszem dodałyby jakiejś nutki podczas czytania ale jego obecność nie świadczy o lepszości. Najbardziej urzekł mnie "Pierwszy" & "Ostatni". Oby tak dalej Panie Kolego. Moje Gratulacje.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2008-01-18 14:55

sums (Diabolista)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

No takich recenzji sie nie spodziewałem. Dziekuje i kłaniam się najniżej jak się da Cool A co do rymów, nie lubię pisać zbytnio w tej formie, co nie znaczy że nie uzywam wcale. :)

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło