Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Alien versus Predator 2. Strona: last

Alien versus Predator 2 Wysłany: 2008-01-05 15:08

Ostatnio męczymnie chęć obejrzenia w kinie filmu Alien versus Predator 2 1 widziałem i była taka sobie
Może juz ktoś widział? i pomoże w decyzji. :D

Darkness in my heart chaos in my soul.....

Wysłany: 2008-01-05 15:10 Zmieniony: 2008-01-05 15:15

Zdecydowanie polecam isc. Ponieważ przez pewna osobe spoznilem sie na poczatek pojde pewnie jeszcze raz.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2008-01-05 15:15

[quote:d0e345a73a="amorphous"]Chetnie polecam isc. Poniewaz przez pewna osobe spoznilem sie na poczatek pojde pewnie jeszcze raz.[/quote:d0e345a73a]

[color=red:d0e345a73a]Jasne - mogles isc do sali zamaist kupowac chipsy i robic siku :P... film. bajka. i nieporozumienie - chyba ze ktos lubi takie kino :P hybryda obcego i predatora - MISZCZOSTWO! nie martw sie Kuba z pewnoscia powstana kolejne czesci :D[/color:d0e345a73a]

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Wysłany: 2008-01-05 16:27

Hehe, to ja może też się wybiorę. Trochę ekranowej jatki powinno pozytywnie wpłynąć na moje samopoczucie

Fuck you dude!

Wysłany: 2008-01-05 17:01

Moim zdaniem lepszy jest niż AvP1. Jatka większa bo Pred ma więcej sprzętu a akcja przenosi się w pewnym momencie do centrum miasta gdzie grasuje pełno Obcych i PredAlien. Oczywiście sama historia jest znów mocno naciągana ale co tam. Najważniejsze, że moje ulubione kosmiczne "zwierzątka" mogłem znów zobaczyć na ekranie. Dla nich zawsze pójdę do kina a i dla efektów wizualnych warto ten film w kinie zobaczyć.

Keep Talking...

Wysłany: 2008-01-05 17:11

OK no to postanowione może jutro się przejde do kina i potem donam moje wrażenia dzięki za pomoc:)

Darkness in my heart chaos in my soul.....

Wysłany: 2008-01-05 19:49

W AvP 1 dowiedzielismy sie kim jest Weyland a teraz po prawie trzydziestu latach kto to jest Yutani . Nastepna czesc powinna byc jeszcze lepsza.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2008-01-05 21:37

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

bylem w kinie na tym filmie tyle ze wzgledu na aliena , reszta to historia ... jako film sf ujdzie ale jako film z alieniami to brakuje mu klimatu

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-01-06 23:53

[quote:dab829822e="cross-bow"][color=red:dab829822e]hybryda obcego i predatora - MISZCZOSTWO! [/color:dab829822e][/quote:dab829822e]
Ha!
Wiedziełem, że w końcu Predatorom znudzi się jedynie polowanie na Obcych i w końcu jakiś zaciągnie Alienówę do wyra!

Jeszcze nie widziałem, mówicie, że większa jatka? Cóż tego można było się spodziewać, w końcu takimi prawami żądzą się seaquele: z grubsza to samo co w części pierwszej, tyle że wszystkiego więcej...

No ale fakt, zapewne warto iść do kina choćby po to by obejrzeć postaci, bo nie spodziewam się by fabuła była wielce górnolotna niestety.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2008-02-20 17:09

Ten film nie jest slaby.TO KLĘSKA.Papierowe postacie.Walki bez emocji. ogólnie film nie wnosi nic nowego a w stosunku do Alienow to jakiś żart...

'Hand fighting hand As you turn to a man of two worlds'

Wysłany: 2008-02-20 21:31

cold_sea (Diabolista)
cold_sea
bardzo daleko stąd

[quote:3f27a0ca52="Kirke_Femme_Fatale"]Mnie sie widziala opcja z jadka ;]
Dodatkowo to cus alieno-predatorowe XD
Owszem zawsze sa "filmowe wpadki" czy tez sceny do poprawy, ale ja nie bede juz narzekac. Obejrzalam z przyjemnoscia filma ;] Lubie po prostu alieny i predatora ^^[/quote:3f27a0ca52]

te miksy predatora z alienami juz byly

ja tam jestem jednak za alienem :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Wysłany: 2008-02-26 21:36

[quote:d97592201a="Kirke_Femme_Fatale"]Lubie po prostu alieny i predatora ^^[/quote:d97592201a]

Są super, zdecydowanie najlepiej opracowani przedstawiciele obcych ras w historii kinematografii, hehe. AvP2 może nie jest szczególnie wybitnym filmem, ale mi się podobał, duuuużo bardziej niż część pierwsza, a ten miks Predzia z Alienem stanowił miłe urozmaicenie.

[quote:d97592201a="cold_sea"]ja tam jestem jednak za alienem :)[/quote:d97592201a]

A ja za Predatorem^^ Łowca idealny :twisted:

Wysłany: 2008-11-12 10:26

Iguana (Bicz)
Iguana
Amsterdam/Kraków

Jestem wielką fanką całej serii o Obcym i o Predatorze, wychowałam się na tych filmach 8)

Obcy Vs Predator, sczególnie 1-wsza część nawet wciągneła, natomiast 2-jka już zdecydowanie słabsza.

Jednak ile nie powstanie jeszcze kolejnych części i tak je wszystkie obejrzę, choćby z czystej ciekawości i z sympatii :twisted:

Jestem GotHem z moim kotHem.

Wysłany: 2009-04-24 21:53

[img:583f64ff3d]http://images.darkhorse.com/darkhorse//downloads/desktops/predator1/predator1_400.jpg[/img:583f64ff3d]

Nowy - PREDATOR - już oficjalnie w rękach Roberta Rodrigueza

Ponad 10-letnie marzenie Roberta Rodrigueza w końcu się ziści. Reżyser został zaangażowany przez 20th Century Fox do odświeżenia serii "Predator". Rodriguez nie tylko wyprodukuje ale też i wyreżyseruje nowy film, który – tu ciekawostka – nosi roboczy tytuł "Predators" (czyli liczba mnoga).

Robert Rodriguez pierwszą wersję scenariusza kolejnego "Predatora" napisał w połowie lat 90. Wtedy w roli głównej miał wystąpić Arnold Schwarzenegger. Grana przez niego postać trafia do więzienia prowadzonego przez Predatorów, którzy wykorzystują więźniów jako gladiatorów do śmiertelnie brutalnych pojedynków. Bohater uzyskuje jednak pomoc od dobrego Predatora i po wielu perypetiach trafia na rodzinną planetę.

Ten film nie miał jednak nigdy wielkich szans na powstanie. Rodriguez uważał, że potrzebowałby na niego około 150 milionów dolarów. W latach 90. taki budżet był niemalże niewyobrażalny. Jednak reżyser nigdy do końca nie zrezygnował z projektu. Jeszcze pięć lat temu powracał do niego myślami, przyznając jednak w wywiadach, iż szanse na jego realizacje nie są duże. Teraz ma jednak okazję swoją wizję Predatorów ziścić. Oczywiście scenariusz będzie musiał ulec poważnym zmianom.

:D :D :D :wink:

Info:www.filmweb.pl

Jestem strasznie ciekawy co z nowym Predatorem zrobi Rodriguez,czy kolejny Predator będzie 3cią kolejną częścią,tą fatalną częścią.czy też będzie to zupełnie inna historia... 8) z szacunku dla części pierwszej tej jedynej najlepszej,mam nadzieję że nowy Predator zaskoczy mnie pozytywnie tak jak zaskoczyła mnie część pierwsza... 8O zatem oby... :wink: .O części drugiej nie wspomniałem... bo nie ma tu o czym wspominać...:)

PREDATOR

[img:583f64ff3d]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:583f64ff3d]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-04-25 09:10

Ano może i nie aktualne... :wink: co nie zmienia faktu że liczę na to. iż nowy PREDATOR okaże się mimo wszystko godny części pierwszej... :wink: i nie ma co na razie gdybać...:lol: będzie film pogadamy i ocenimy...:wink:

[img:6c233e59d6]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:6c233e59d6]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2009-04-25 21:32

Drathir (Diabolista)
Drathir
Lublin/radom(rzadko ;p)/czasami krako...

jak jestem zakochany w serii Aliena, to AvP uwazam za najgorszy chlam...jeszcze 1ka byla do przebolenia, natomiast 2ka juz calkowicie mnie dobila...cala konwencja i kreacja predatora zostala usmiercona...mam nadzieje ze nie powstanie 3ka, a jak juz to CALKOWICIE inna niz jej poprzednicy...

marzy mi sie Alien V

CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"

A V P 2 Wysłany: 2009-04-29 17:58

Jak sie leja na dachu - to ta scena daje rady :) reszta to gowno :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Obcy vs Predator Wysłany: 2009-09-23 17:51

seria o Obcych czaderska,zajebista.Zawsze chciałam być jak Predator;P fajny film dla "fanatyków":)

carpe diem

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło