Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Happy New Year 2008. Strona: last

Happy New Year 2008 Wysłany: 2007-12-31 10:24

W nadchodzącym nowym roku 2008 życzę wszystkim wszystkiego najlepszego , cudownej muzyki rewelacyjnych płyt oraz świetnych koncertów :D niech się spełnią wszystkie wasze marzenia , pragnienia i nadzieje dużo zdrówka i miłości :D

[img:e67275e451]http://img294.imageshack.us/img294/604/animation1newyrgifxs0.gif[/img:e67275e451]

[img:e67275e451]http://delhigovt.nic.in/bhagidari/animated+fireworks+1.gif[/img:e67275e451]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2007-12-31 17:44

Życzę wszystkim dla których ten rok był nieudany jak mój żeby ten 2008 rok byl leprzy od poprzedniego :) ...wszystkiego najleprzego i spełnienia najskrytrzych marzeń :wink: ...

Kocham głupote bo nigdy mnie nie opuszcza, i śmierć bo tylko ona na mnie czeka.

Wysłany: 2007-12-31 18:09

Freja (Bicz)
Freja
Wałbrzych

Wszystkiego naj naj najlepszego na ten nowy rok i oby był lepszy niż ten :P :P

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Wysłany: 2007-12-31 18:44

AngelOfDeath (Bicz)
AngelOfDeath
gdzieś w Gnieznie

[quote:8b034978d6="Devilish_Sad"]Do wszystkich przyjaciół, którzy składali mi życzenia na rok 2007 - one gówno dały. Bądźcie tak mili i na rok 2008 przyślijcie mi kasę, papierosy albo nową gitarę. Szczęśliwego Nowego Roku![/quote:8b034978d6]

Już wysyłam papieroski ale przez sieć to troszkę będą szły :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..

Happy New Year 2008 Wysłany: 2007-12-31 19:13

Rok 2007 miałem delikatnie mówiąc do kitu , a 2008 jaki będzie już wiem że początek roku fatalny,choć bardzo chciałbym się mylić :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Re: Happy New Year 2008 Wysłany: 2007-12-31 22:45

mój kumpel powiedział,że wszystkie parzyste są najlepsze więc mu wierzę, szczęśliwego 2008!

party time :D:D:D:D

[url=http://www.lastfm.pl/user/bloodflower_87/?chartstyle=purple] [img:c7f7fdac9a]http://imagegen.last.fm/purple/recenttracks/4/bloodflower_87.gif[/img:c7f7fdac9a][/url]

Wysłany: 2008-01-01 12:02

No tak wszystkiego najlepszego wszystkim. Ale jak to mówią, jaki nowy rok taki cały rok. Mój sylwester był beznadziejny:/ chłopak pojechał sobie hen daleko pewnie spędzić ten czas ze swoją byłą, a ja siedziałam zupełnie sama podczas gdy wszyscy sie w najlepsze bawili:/ beznadzieja:/

"I'm not crazy. My reality is just different than yours" Alice in Wonderland "Amor ex oculis oriens in pectus cadit" Szkarłatny Kwiat

Wysłany: 2008-01-01 18:56

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

[quote:56f7e8b2dd="NightAngel"]No tak wszystkiego najlepszego wszystkim. Ale jak to mówią, jaki nowy rok taki cały rok. Mój sylwester był beznadziejny:/ chłopak pojechał sobie hen daleko pewnie spędzić ten czas ze swoją byłą, a ja siedziałam zupełnie sama podczas gdy wszyscy sie w najlepsze bawili:/ beznadzieja:/[/quote:56f7e8b2dd]

Niefajne zachowanie.
Sylwester - wieczór jak każdy inny z tym tylko wyjątkiem, że większość baluje i i przy okazji się spije. Na dodatek jest głośno ( te durne fajerwerki ), a nie znoszę huku.
Niby robi się jakieś podsumowania całego roku i postanowienia na ten nadchodzący, ale ja dziś jakoś zmulona jestem wybitnie, zresztą jakbym chciała robić bilans zysków (1%) i strat (99%), to dodatkowo zepsułabym sobie humor, którego i tak nie mam.
Nie ma się czym przejmować. Było, minęło. Następnego sylwestra (jeśli będziesz miała ochotę ) zaplanujesz lepiej

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-01-01 21:08

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

2006 rok był marny. Myślałam, że w 2007 to się zmieni. Kolejna pomyłka - był jeszcze gorszy. W 2008 też marniutko wchodzę, choć mija dopiero 1. dzień. Przyzwyczaiłam się już, że lata płyną tylko umownie, to tylko mijające dni, które tak naprawdę nie są w stanie niczego zmienić. Dla mnie czas stanął w miejscu.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-01-02 00:41

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Jak cały 2008 ma wyglądać jak mój sylwester to ja pasuje..:/

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2008-01-02 02:25

Cieszcie się życiem, coraz bardziej i coraz szybciej, bo jak się okazuję numerki wyznaczające czas ( tudzież rok ), a co za tym idzie, w 2012 i tak wszyscy zginiemy ... :D:D:D:D porzućmy ten przereklamowany dekadenztyzm i czas na ORGIE! MENTALNE I TE BARDZIEJ NAMACALNE!!! :D:D:D

Ps. Wszystkiego najlepszego... :D

PALENIE NIE ZABIJA (przynajmniej bezpośrednio), NIE POWODUJE PRZEDWCZESNEGO STARZENIA SIĘ I NIE WYWOŁUJE NIEWYWOŁANIA EREKCJI( impotencji) ... :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło